-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
jebote covjek jos zbraja, sta ste navalili.. polako
-
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Ako platis 123d cca 8k€, tada racunaj cca 4k€ da repariras dizne i stavis drugu pumpu i valjda jos i lanac mozes zamijeniti s tim budgetom, pa dodaj gume i malo ovjesa, i onda si na 6000€ od uloga, znaci dobar 123d cca 15000€, tako se prica u finim restoranima[emoji482]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jako je ljep osječaj kad ti doma stoji Bmw 5 koji u je pojeo 2000-2500 eura u 3-4 mjeseca i na kojem izmjenjaš 3-4 rabljene pumpe goriva, one "po tri stoje" polovnjače ... i kilometarski popis dijelova
A na more ideš sa Corsom 1.0 bez klime.
Meni se to događalo, a tvoje teorije o polovnim djelovima i kemijama i šminka prići pa samo pogledaj yt zvjezdu adrija koliko km je dečkić sklepio sa polovnim motorima oš u 6 tici, oš u e3šeji a o m3 e46 s motoru sa pregorilim dihtungom glave da ne pričam.
Kolega Fištrek predlažem da Vi Adriju pokažete sve čari održavanja sa polovnim dijelovima možda dečko sklepi 5000 kilometara u komadu.
-
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Ako platis 123d cca 8k€, tada racunaj cca 4k€ da repariras dizne i stavis drugu pumpu i valjda jos i lanac mozes zamijeniti s tim budgetom, pa dodaj gume i malo ovjesa, i onda si na 6000€ od uloga, znaci dobar 123d cca 15000€, tako se prica u finim restoranima[emoji482]
Eto da skratim dam Vam ja za pravo u svakom smislu, u pravu ste.
Ali bože poštedi svakog čovijeka ovakvih savjeta u rangu kafanskih priča gdje je svaki drugi Bmw bio M.
-
Tako to izgleda dok ljudi polude zbog bmw održavanja...
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Tako to izgleda dok ljudi polude zbog bmw održavanja...
U sridu :D :D
-
Usput... po stilu pisanja bi rekao da su vekac i šogun kumovi...
-
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Jako je ljep osječaj kad ti doma stoji Bmw 5 koji u je pojeo 2000-2500 eura u 3-4 mjeseca i na kojem izmjenjaš 3-4 rabljene pumpe goriva, one "po tri stoje" polovnjače ... i kilometarski popis dijelova
A na more ideš sa Corsom 1.0 bez klime.
Meni se to događalo, a tvoje teorije o polovnim djelovima i kemijama i šminka prići pa samo pogledaj yt zvjezdu adrija koliko km je dečkić sklepio sa polovnim motorima oš u 6 tici, oš u e3šeji a o m3 e46 s motoru sa pregorilim dihtungom glave da ne pričam.
Kolega Fištrek predlažem da Vi Adriju pokažete sve čari održavanja sa polovnim dijelovima možda dečko sklepi 5000 kilometara u komadu.
Sve si mi rekao, zivio ti meni, drzi se svoje Corse[emoji6]
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Usput... po stilu pisanja bi rekao da su vekac i šogun kumovi...
Možda je vekac jedan od šogunovih kumova :laugh:.
-
Quote:
Originally Posted by
igi-zg
Možda je vekac jedan od šogunovih kumova :laugh:.
nedaj boze
-
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Sve si mi rekao, zivio ti meni, drzi se svoje Corse[emoji6]
Fištrek drž se ti m3 ce ... :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Shogun
nedaj boze
Baš vala da se u jednom slažemo . :laugh:
Imam doma bosanku, kud da imam ercegovca ili bosanca za kuma i još Corsu kad vozim pa jebate odma štrik... sve bi oko mene bilo trulo....
Čekaj, ali ja imam Bmw iz zlatnog doba bmwa ... i da ima prek 600-700 000 km i da pali ko mina, i ima kuku da može šlepati ulickane forumske održavane mint rage sa polovnim pumpama repariranim dizama bolnim zamajcima i po najnovijoj muci saq fejsa e60 kojem su sicevi nakon sauganja ostali skroz napred pa se niti sjest u njega ne može . ahahhahahahaha :laugh: kakvo smeče :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Imam doma bosanku, kud da imam ercegovca ili bosanca za kuma i još Corsu kad vozim pa jebate odma štrik... sve bi oko mene bilo trulo....
Čekaj, ali ja imam Bmw iz zlatnog doba bmwa ... i da ima prek 600-700 000 km i da pali ko mina, i ima kuku da može šlepati ulickane forumske održavane mint rage sa polovnim pumpama repariranim dizama bolnim zamajcima i po najnovijoj muci saq fejsa e60 kojem su sicevi nakon sauganja ostali skroz napred pa se niti sjest u njega ne može . ahahhahahahaha :laugh: kakvo smeče :laugh:
:laugh: :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
v3kac
:laugh:
o isuse boze pa kud bas bosanku
-
isto kud ti fištrekovog mehaničara za corse :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
v3kac
isto kud ti fištrekovog mehaničara za corse :laugh:
Trol bez pokrića...
-
-
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Trol bez pokrića...
Ribica :fishing[1]:
-
http://stradalebilbao.com/cars/bmw-m5-e39/
Lijep primjerak, garantira kilometražu, ima jedino ogrebotina na zadnjem braniku, skoro da bi se ispolirati mogle, felge nisu bez crtice, ali ti počohani rubovi su vrlo podnošljivih ramjera i ima ogrebotine na jednim vratima i iznad stražnjeg rubnjaka. Interijer se čini odličan.
Prema računima unazad par godina, mehanika je top, vrhunac je Austausch motor na 120.000 km, ima račun i za to. Ne znam kaj bi o tome mislio. Ideš za primjerkom s malo kilometara, na kraju i taj ima mijenjan motor.
Nije da kupujem, ali lurkam. Čini mi se trenutno najbolja ponuda M5 u Europi. Prodaje se bar 6 mjeseci, sigurno se cijena da korigirati 5-10%. Transport u HR 900-1000 €, auti iz Španjolske za izvoz jedino na kamionu.
-
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
http://stradalebilbao.com/cars/bmw-m5-e39/
Lijep primjerak, garantira kilometražu, ima jedino ogrebotina na zadnjem braniku, skoro da bi se ispolirati mogle, felge nisu bez crtice, ali ti počohani rubovi su vrlo podnošljivih ramjera i ima ogrebotine na jednim vratima i iznad stražnjeg rubnjaka. Interijer se čini odličan.
Prema računima unazad par godina, mehanika je top, vrhunac je Austausch motor na 120.000 km, ima račun i za to. Ne znam kaj bi o tome mislio. Ideš za primjerkom s malo kilometara, na kraju i taj ima mijenjan motor.
Nije da kupujem, ali lurkam. Čini mi se trenutno najbolja ponuda M5 u Europi. Prodaje se bar 6 mjeseci, sigurno se cijena da korigirati 5-10%. Transport u HR 900-1000 €, auti iz Španjolske za izvoz jedino na kamionu.
Predivan je, tocno takvog sam vozao u NFS Hot Pursuit [emoji28]
Samo lurkas kazes? Nebi me iznenadilo da i ti ko Igor krenea naglo sirit kolekciju [emoji1787]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Uh da, vozio sam tada i ja rado M5. :D
Iako, bio je jedan još atraktivniji prije 2 mjeseca - le mans plavi M5 iz 2002., s drvenim dekorom i ful crnim sjedalima, isto 125.000 km, za točno 30.000 na oglasu. Za facelift, to je premijska cijena. Vlasnik auta je bio i vlasnik autosalona. Isto tako hrpetina slika podastrta, na kojima se ukazivalo na izvrsno stanje. Mada, rekao je da ga je lakirao u kompletu prije 5 godina. Prodao ga je u Njemačku baš par dana nakon što smo pisali. Taj je bio na https://www.coches.net/. Solidan oglasnik.
-
U jbt, moćno izgleda ovaj plavi, primjerak za poželjeti [emoji106][emoji123]
Navijam da stigne [emoji481]
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk
-
Upravo takvo nešto gledam... Vidjet cemo hoce li odgovoriti na poruku, broja nema, profil aktivan od danas [emoji849]
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
-
Vidio, prilično siguran da je fake. Kad nema broja telefona, a nema ga ni taj auto na mobile.de, skoro sigurno je fake.
Isto kao i ovo npr. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...0-075bab76b95f
Nerealne cijene, i jedna i druga...
Kolko sam pohvatao, španjolci imaju najinteresantnije cijene za M-ove u Europi, a da su auti europski. Naravno, u prosjeku su vjerojatno u lošijem stanju nego njemački primjerci, ali to ništa ne znači kad gledaš jedan po jedan.
-
Italija ima isto solidnu ponudu, bar onog sto je mene zanimalo, ali su obicno oprema 0..
Luka, znas i sam cim nema tablica i kontakta na oglasu da dzabe trosis internet promet [emoji28]
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Italija ima isto solidnu ponudu, bar onog sto je mene zanimalo, ali su obicno oprema 0..
Luka, znas i sam cim nema tablica i kontakta na oglasu da dzabe trosis internet promet [emoji28]
Ma znam, ali šta ću,probam pa šta bude 🙄😁
-
Ovaj mamlaz recimo pokušava zaraditi:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...81424-216-4516
Auto je bio sredinom siječnja online 24 sata za 6900 €, nestade na 2-3 dana i evo nove cijene u skladu s cijenama ostalih koji kampiraju. :laugh:
-
U zednje vrijeme sve manje oglasa na ebay kleinanzeigen ili na mobile.de ima broj telefona, tako da samo zbog toga ne mora biti da je oglas fake.
Meni lokacija na slikama ne lici na Njemacku, to mi je vec alarm, plus sto je frisko regan na oglasnik.
Poslao sam mu poruku, cekam odgovor.
-
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Taj mi je blizu, ako si zainteresiran mogu ga nazvat i cuti kako dise, ali mislim da je to debelo previse love za 1995 godinu, barem da je facelift, onda mozda jos nekako.
-
Ne moraš, hvala. Neće ovako zarađivati na meni :laugh:
Ali kilometri koštaju kako god okreneš, barem tako tržište prosječno diktira, i to nije ovisno o godištu kod tih starijih modela.
Zadnje vrijeme pratim pozornije, ali mislim da su cijene skočile zadnjih godinu-dvije na preko 10.000 € za modele do 200 tkm. A da ne velim da ima po tim tarifama i ovih preko 200 tkm.
Mora naletit prilika, nema druge, ili ću s vremenom povećat budžet.
U Munchenu ima lijep 735i '99 s Individual interijerom u prekrasnom stanju (izvana je običan) s jakom fasciklom računa od servisa, ali ima jednu poziciju hrđe i 263 tkm - i zato je cijena 7000 €.
Ako hoćeš opremu, manje km i da je 100% rostfrei, to košta - čak i 2.8 motori. :(
-
Evo, stanje, km, rostfrei, ali nema baš ništa od opreme i očito se zato ne može prodati:
https://www.autoscout24.hr/ponude/bm...Page&cldtidx=1
Ide ispod 6000, registracija mu ističe za tjedan dana. Počeo je sa 8000 € prije 3-4 mjeseca.
-
Za auto kojim ces radit cca 5.000 km godisnje ne znam koliko je oprema presudna, prije stanje, pa sta ti zafali retrofitas.
-
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Da, to je obicno tako, kao onaj e36 318i bez opreme, ali kao nov sa 30tkm... Jbg nikad sve da se potrefi
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
-
Kilometri na autima 20+ su i onako samo broj. Ima auta sa 300 koji su bolji od onih sa 100.
-
Istina. Prije bi na put krenuo autom starim 3god s 300t, nego 20god starim s 50t..
Po mom misljenju, E38 za kolekciju bi trebao biti V8 sa sto vise opreme, kozmeticki odlican, bez karambola.. Mehanika se sredi, motor prebrtvi, a buduci da ces raditi malo Km, kilometri su tu nebitna stavka..
Moje misljenje, ne kazem da je ispravno[emoji16]
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Nadošao sam da bi bilo dobro da je V8, kao što ste ranije sugerirali pri ovim mojim dilemama. Isto tako, da ne treba biti golač, jer onda je put nachrustunga dug i nemam vremena i energije za njega. Tu bi najviše važni bili kožni sicevi bar u komfort, ako ne i kontur varijanta.
Kilometri jesu iz pragmatičnih ili tehničkih razloga manje bitni, ali nisu iz vidika purizma i oldtimer romantike. Jer postoji i ta perspektiva da kad već ja neću utjecati na bitno povećanje km, nek je i startna pozicija dobra. Ne mora biti 130, ali 1 na prvom mjestu bi bila poželjna.
Jedino još nisam napustio ideju u ručnom mjenjaču. :to_become_senile[1]
-
-
-
Koja je cijena ove Alpine?
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
55t €