Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
... čak i nije toliko skupa nadoplata garancije svaku godinu... za Macana je oko 1000€ i možeš tako 15 godina, i koliko čujem stvari s garancijom rješavaju bez problema... puno veća stavka će ti biti kasko... :laugh:... a servis ko servis, normalno da će cijena biti veća nego od VW... ali po meni veći problem ti je što svaki servis moraš raditi samo u Zagrebu jer jedino tamo imaju ljude za servisiranje Porschea...
... i sad vidi gluposti, imaš Porsche Split kao glavnog dilera u Splitu, servisiraju sve osim Porschea, šta se onda ne zoveš Škoda Split, ili VW Split... :laugh:
Pa bolje zvuči vozit Seata na servis u Porsche nego Porschea vozit na servis u Seat 🤭
U nekom neobaveznom razgovoru čovjek reče da je servis za Panameru 10.000kn e sad jel je nije i šta uključuje neznam ali ako je za Octaviu cca 400 eura za Porsche je vjerojatno puta 3.
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... čak i nije toliko skupa nadoplata garancije svaku godinu... za Macana je oko 1000€ i možeš tako 15 godina, i koliko čujem stvari s garancijom rješavaju bez problema... puno veća stavka će ti biti kasko... [emoji23]... a servis ko servis, normalno da će cijena biti veća nego od VW... ali po meni veći problem ti je što svaki servis moraš raditi samo u Zagrebu jer jedino tamo imaju ljude za servisiranje Porschea...
... i sad vidi gluposti, imaš Porsche Split kao glavnog dilera u Splitu, servisiraju sve osim Porschea, šta se onda ne zoveš Škoda Split, ili VW Split... [emoji23]
Takvih debilana ima i kod drugih proizvođača gdje je više brandova pod jednim servisom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7e3e0dadcc.jpg
Ne znam sta moze bit 10 000kn. Evo za Panameru u BiH, ovlasteni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
2017g?
Ko da smrdi nesto?
Ako su to Marke a pretpostavljam da jesu toliko u HR košta najjeftiniji servis bilo kojeg branda, opet ponavljam nisam zapitkivao detalje za Porsche istina ili ne nemam pojma ali siguran sam da su cifre pozamašne.
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... čak i nije toliko skupa nadoplata garancije svaku godinu... za Macana je oko 1000€ i možeš tako 15 godina, i koliko čujem stvari s garancijom rješavaju bez problema... puno veća stavka će ti biti kasko... :laugh:... a servis ko servis, normalno da će cijena biti veća nego od VW... ali po meni veći problem ti je što svaki servis moraš raditi samo u Zagrebu jer jedino tamo imaju ljude za servisiranje Porschea...
... i sad vidi gluposti, imaš Porsche Split kao glavnog dilera u Splitu, servisiraju sve osim Porschea, šta se onda ne zoveš Škoda Split, ili VW Split... :laugh:
Zato sto se to ime Porsche odnosi na obitelj Porsche ne na marku automobila Porsche.
Quote:
Originally Posted by
luka92
Ko da smrdi nesto?
Noge si oprao?[emoji13]