Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
solar
12 litara u gradu…
Hahahahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa preračunato u trošku plina... :D
Quote:
Originally Posted by
Fix
Ma nema sreće sa E65. To stvarno moraš biti mazohist.
135.000 km i plin, da bogati. E65 se danas više ne kupuje, osim ekstra Individuala i posebnih motorizacija. Ali i tad moraš biti ekscentrik zbog osnovnog dizajna.
Da... Eventualno 760i ili Alpina ali u tom slučaju bi prije riskirao sa nekim Maserom QP.
I to je neka vrst mazohizma,ali uvik lajk za masera prije e65 [emoji108]
E65/E66 facelift sa dobrom felgom i motorom meni dan danas izgleda super. Davno sam se vozio u 745d, 4.4 motor. Opak zvuk V8 dizela, svidio mi se tada jako. Prefacelift mi je u rangu Multiple :D
Inace negdje sam čitao i da ga nitko od servisa ne želi popravljat kad je struja u pitanju, odma u startu kažu da to nerade. Mislim da je bilo na nekom DE forumu di je čovjek mjesecima trazio servis koji ce to napravit (prefacelift), negdje je struju gubio i nitko ziv nije mogao riješit. Na kraju ga tako i prodao.
Quote:
Originally Posted by
Big D
Brutalna cifra za terensko vozilo zbog koje onda nemaš gušta zatjerati ga kroz grmlje kak spada...
Kult imena je prestigao stvarnu vrijednost.
Ista priča je s Defenderom i s G klasom. Auti koji su prije 10 godina koštali 3-4 t €, sad su 20+.
Quote:
Originally Posted by
Aco
E65/E66 facelift sa dobrom felgom i motorom meni dan danas izgleda super. Davno sam se vozio u 745d, 4.4 motor. Opak zvuk V8 dizela, svidio mi se tada jako. Prefacelift mi je u rangu Multiple :D
Inace negdje sam čitao i da ga nitko od servisa ne želi popravljat kad je struja u pitanju, odma u startu kažu da to nerade. Mislim da je bilo na nekom DE forumu di je čovjek mjesecima trazio servis koji ce to napravit (prefacelift), negdje je struju gubio i nitko ziv nije mogao riješit. Na kraju ga tako i prodao.
Zato što na E65 nema klasične elektronike. Sve je, al doslovno SVE na računalnim sabirnicama. To je prvi takav auto koji je BMW napravio i brzo su uvidjeli grešku jer je za najbanalniju stvar, kao recimo promijenit prekidač podizača trebalo odradit ogromnu proceduru s obzirom da je prekidač komponenta na mreži a ne "glupi pasivni elektronički sklop".
Na E60 su odmah ispravili pogrešku i većina "glupih" perifernih sustava su opet vraćeni na klasičnu elektroniku.
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Kult imena je prestigao stvarnu vrijednost.
Ista priča je s Defenderom i s G klasom. Auti koji su prije 10 godina koštali 3-4 t €, sad su 20+.
Ja osobno nikad pa ni tad ne bih kupio ili vozio E65. Toliko je ružan taj auto, u obje varijante prije i poslije facelifta da stvarno ne znam koliko bi mene morali platit da se vozim u tome. Radije bih vozio E38 728i nego E65 u bilo kojoj varijanti.
E66 moze proci,ali sa s128 21’ [emoji16]