Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Istina je da je smisao kupnje 320i coupea s 37.000 km nategnut - jer ostaje pitanje mjesta upotrebe takvog auta. Ja si gledam Z3 coupe, pa mi je ovo bila zanimljiva alternativa, i rekao sam bidati do 10.000, pa sam otišao još 1.500 sjevernije. Gradski BMW za 3-4 tisuće km godišnje, za to je E36 coupe dobar, a po gradu mi ne treba 2.8 motor, niti neka oprema osim klime i podizača. U Z3 coupeu je to samo najmanja varijanta.
Ali točno je kad se kaže da ako se nedajbože dogodi neka ogrebotina ili neki gradski mali unfall, da bi žalost bila velika i da je takvoj vremenskoj kapsuli najbolje da se vozi u strogo kontroliranim uvjetima, kakav grad nije. No opet, bilo bi seksi. :)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...utm_medium=ios
Sto kazete na ovo, meni vizualno jedan od zanimljivijih auta na trzistu. Motor i pogon moraju biti dobri ali pretpostavljam da je jako mala potraznja za slicnim autima pa ih zato nema….
Mozda se moze uzeti neki m2 ili rs3 za ovu cijenu ali opet nisu ni blizu slicni auti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Tko ima lovu nade m3 u eu ili ga naruci iz japana i cao. Zelio sam ja crveni m3e46 manual ali kad sam vidio koliko ima rroskova na vozilo iz japana brzo sam odustao.
Imas neku okvirnu cifru? Mene zanima zbog jednog drugog auta ali je vjerojatno prinjenjivo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Imas neku okvirnu cifru? Mene zanima zbog jednog drugog auta ali je vjerojatno prinjenjivo.
Također,planirao sam se uputit u tu pustolovinu pa svaki dodatan info bi bio super : II
Zašto Japanci uopće prodaju te aute s malo km nazad u Europu? Nisu im danas više u toj mjeri zanimljivi?
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Moram naci excel tablicu gdje sam imao kalkulaciju troskova pa posaljem
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Moram naci excel tablicu gdje sam imao kalkulaciju troskova pa posaljem
Hvala
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Hvala
Kako me pamcenje sluzi, 10% carina + 19/25% pdva po cijeni iz racuna ovisno carini li se u hrv ili njem.
Imas trosak aukcijske kuce i prijevoza, prijevoz je bio 2000€ tada prije par. God.
Imas jos ppmv ako nije oldtimer.
Citao sam i o problemima zato sto neki auti nemaju coc dokument za eu pa zna biti sexa
Ima i ona firma topclasic koja uvozi aute, a ima i par ljudi u zagrebu koji su uveli neke igracke treba se raspitati samo.
Mislim da mi je na kraju bilo jeftinije otic u englesku kupit auto i platiti sve nego dovesti iz japana.
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Kako me pamcenje sluzi, 10% carina + 19/25% pdva po cijeni iz racuna ovisno carini li se u hrv ili njem.
Imas trosak aukcijske kuce i prijevoza, prijevoz je bio 2000€ tada prije par. God.
Imas jos ppmv ako nije oldtimer.
Citao sam i o problemima zato sto neki auti nemaju coc dokument za eu pa zna biti sexa
Ima i ona firma topclasic koja uvozi aute, a ima i par ljudi u zagrebu koji su uveli neke igracke treba se raspitati samo.
Mislim da mi je na kraju bilo jeftinije otic u englesku kupit auto i platiti sve nego dovesti iz japana.
Jel i za DE 10% carina? Jesi se mozda raspitivao?
Ma znam za to, to se da odraditi na fakultetu.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Jel i za DE 10% carina? Jesi se mozda raspitivao?
Ma znam za to, to se da odraditi na fakultetu.
za DE ti je 10% na cijenu auto plus shipping, i onda na to 19% MwSt.