Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Oglašena cijena je 22.773 €, a u tekstu piše "Cijena vozila je 22.773 € ( bez PDV-a ), Dovoz i davanja po dogovoru"
Koliko bi ja platio kao kupac auta na kraju?
Quote:
Originally Posted by
marinxe
Meni je taj 4gc baš pogođen auto, coupe linija, 5 vrata, praktičan, a opet skladnog dizajna
Slažem se.
I slažem se da ne pita M paketu ako je u dobroj opremi
Quote:
Originally Posted by
golub83
Oglašena cijena je 22.773 €, a u tekstu piše "Cijena vozila je 22.773 € ( bez PDV-a ), Dovoz i davanja po dogovoru"
Koliko bi ja platio kao kupac auta na kraju?
Nađeš taj auto na mobile.de i dodaš cca 3000 EUR dodatno za prijevoz i davanja. Imaš najtočniju cijenu.
Ne znam koliko se vidi sad kad je aukcija završila od fotki i teksta:
https://www.catawiki.com/en/l/824530...-km-37203-1997
Probao sam do 11.500 €, ali nije zadovoljena još ni reserve price, a dvojica su se takmičila od 8.000 do 10.500 zadnjih 10 minuta, pa sam se ja uključio.
Transport iz Torina zasigurno oko 800, uvoz oko 800 i fee za catawiki je 9% od cijene, dakle tu smo na skoro 14.500 € pred registraciju.
No, 320i coupe plavi s bijelom kožom s 37.000 km od 1. vlasnika i očito u 1. laku (underbody kako izgleda da ne spominjem), fakat je unicorn na tržištu. Misli li netko da sam trebao ići dalje? :D
A da kupiš neku dobru bazu i Ides ga sredit ..nakupi se toga..blizu te cifre
A ko može platit tu mizernu kilometrazu..da bar nije uvoza i td..
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Da, pa i ti budeš sa svojima valjda završio na takvoj cifri, a kilometraža se ne može mjeriti.
Jebiga da, bilo bi malo više želje da je bliže, a bome im je i provizija neskromna.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Da, pa i ti budeš sa svojima valjda završio na takvoj cifri, a kilometraža se ne može mjeriti.
Jebiga da, bilo bi malo više želje da je bliže, a bome im je i provizija neskromna.
Da, o tomu ti govorim..
Imaš sreće što to nije prošlo. Taj auto ne vrijedi 15k, možda da je Clubsport. Ovako; nema šanse.
Radije pošten 328 s 150tkm nego ovo.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Imaš sreće što to nije prošlo. Taj auto ne vrijedi 15k, možda da je Clubsport. Ovako; nema šanse.
Radije pošten 328 s 150tkm nego ovo.
Složio bih se. Jednostavno 2.0i meni ne vrijedi te novce bez obzira na kilometražu
Na mobile.de trebutno postoji samo jedan 320 i to limo u tom rangu kilometraze i cijena je oko 15...
Kilometraza puno toga mijenja...