Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Pa mislim da bi neki zaljubljenik dao i 9 000.. Ipak je 130i s dosta opreme i malo Km.. ali ni centa vise
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Calamari
14.500 za 130i iz 2007. godine...
Potpuno nerealna cijena. Taj auto realno vrijedi najmanje 50% manje, i to ako naleti na specifičnog kupca. U suprotnome će sjedit godinama u oglasniku...
50% manje, ne bih baš rekao. To je jedan jedini takav u ponudi kod nas.
Quote:
Originally Posted by
salemetal
To je jedan jedini takav u ponudi kod nas.
To ne znaci da vrijedi vise.
Pa ja bi bio lud i dao 10.000 eura. Ma možda i nešto više. Ali na ovakve početne cijene mi se ne da ni pregovarati jer je besmisleno.
Quote:
Originally Posted by
salemetal
50% manje, ne bih baš rekao. To je jedan jedini takav u ponudi kod nas.
S razlogom je jedini. Tržište za takve aute je mizerno kod nas. A sa nadolazećom krizom će bit još i manje.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Pa ja bi bio lud i dao 10.000 eura. Ma možda i nešto više. Ali na ovakve početne cijene mi se ne da ni pregovarati jer je besmisleno.
Sa 14 500 na 10 500
spustiti benzinca iz 2007. nije nimalo neizgledno.
A sto vise razmisljam, sve vise mislim da 10 000€ za ovakav tip auta nije previse. Ima unikatnu boju, vrhunsku motorizaciju, odlicnu opremu i po svemu bi morao biti u odlicnom stanju.
Ovi forumski inzinjeri koji odmah obaraju na šesiljada jer bi oni to nasli i povoljnije - Nisu vrijedni spomena.
Malo je zacijenjen (usporediti sa sličnim e90) ali ljudi poput mene naprimjer su publika. Da li će ih naći... ja sam na sreću kupio e36 za 10% cijene pa sada nemogu ozbiljno razmišljat o nečemu ovakvom, možda je e36 loša investicija finacijski ali dobro jer me odvraća od ovakvih stvari :D
Quote:
Originally Posted by
luka92
Sa 14 500 na 10 500
A sto vise razmisljam, sve vise mislim da 10 000€ za ovakav tip auta nije previse. Ima unikatnu boju, vrhunsku motorizaciju, odlicnu opremu i po svemu bi morao biti u odlicnom stanju.
Ovi forumski inzinjeri koji odmah obaraju na šesiljada jer bi oni to nasli i povoljnije - Nisu vrijedni spomena.
Iskreno, meni boja nije neka fora ali ajde... Nije da ih ima na bacanje.
Tip je na telefon rekao da se nešto sitno može korigirati ali da nema šanse ozbiljnijeg spuštanja. Općenito, tip mi toliko loše i nezainteresirano zvuči da mi se ne da.
Pošto su Vanka takvi auti?
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
Sa 14 500 na 10 500
Jebote prije se davala desetka za M3 star 13 godina.
Vidiš kak to sve čudno se mijenja,danas 13 godina star auto bez problema se uklopi među nove aute...
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk