Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
dejanR
Da li si ikada restaurirao bilo koji auto pa da ovako preko tipkovnice možeš tvrditi koliko što košta i vrijedi?
Ako netko za auto trazi puno novaca i to opravdava detaljnom restauracijom onda je sasvim normalno da treba i dokazati da li je to stvarno tako ili jer ako ne dokaze onda je navodna restauracija samo prazna prica s kojom se zeli postici puno visa cijena od realne.
Ne vidim di u oglasu piše da je restauriran
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ako netko za auto trazi puno novaca i to opravdava detaljnom restauracijom onda je sasvim normalno da treba i dokazati da li je to stvarno tako ili jer ako ne dokaze onda je navodna restauracija samo prazna prica s kojom se zeli postici puno visa cijena od realne.
Odeš pogledati auto i vidiš.
Quote:
Originally Posted by
marac83
Ne vidim di u oglasu piše da je restauriran
Pa ne piše... Samo sam se referirao da se lupa bezveze da li auto vrijedi ili ne vrijedi bez da se auto pogledao.
Nije mi cijena toliki problem da je par sitnica na autu koje bi trebale bit za takvu cijenu. Prvo, zadnji M branik.
E36 323/325/328 u M paketu, bez ruzine, dobro opremljen, bez nekih ulaganja košta 12-18, kupio ga ili išao sam napravit.
Ko kaže drugačije, nije probao i nema pojma.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Ako ga Ivan sam dopela iz Njemačke, ja mu platim prvu registraciju.
Pazi kaj si napisal. 😀 Danas ujutro stigao u Njemacku. Kupljen Titansilber E46 320Ci Cabrio M paket. ☺ Sutra doma s njim jer nismo stigli napraviti tablice.
Ajmooo...ja bi još samo naručio personizirane tablice u IgorK [emoji3]
Sritno Ivane
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Pazi kaj si napisal. 😀 Danas ujutro stigao u Njemacku. Kupljen Titansilber E46 320Ci Cabrio M paket. ☺ Sutra doma s njim jer nismo stigli napraviti tablice.
Eto, dobio si djabe regu od Igora. Sretno i stavljaj slike da vidimo o cem se radi.
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Pazi kaj si napisal. Danas ujutro stigao u Njemacku. Kupljen Titansilber E46 320Ci Cabrio M paket. ☺ Sutra doma s njim jer nismo stigli napraviti tablice.
Čestitam.
Javi kad ćeš prema Dalmaciji da ti pokažem koliko ti je spor 2.2 . :p
Mislim da ga nije ni briga. Mora da je ostatak dogovora toliko dobar da je motor postao nebitan dok god je 6 cilindara...
Sretno i uživaj!