Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Uf bas je lijep. Cijena je visoka, ali ocito je to nova realnost. Nekako mi glupo dizat kredite za takve aute...
Quote:
Originally Posted by
Fix
Uf bas je lijep. Cijena je visoka, ali ocito je to nova realnost. Nekako mi glupo dizat kredite za takve aute...
Nije visoka.tesko ga je nać, sredit i da bude u ovakvom stanju s ovoliko km..ispod 10k teško
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
Nije visoka.tesko ga je nać, sredit i da bude u ovakvom stanju s ovoliko km..ispod 10k teško
Ha meni je visoka nazalost za hobi auto. Velim, sve ih je manje u dobrom stanju pa je i razumljiva trazena cijena...
Quote:
Originally Posted by
Fix
Ha meni je visoka nazalost za hobi auto. Velim, sve ih je manje u dobrom stanju pa je i razumljiva trazena cijena...
Mislim, naravno da nije jeftin..nego ,evo, ja san u procesu nekakvog sređivanja i košta sve to ..ti detalji i pizdarije...pa ti mogu reć iz prve ruke. Ko to želi, bolje u startu platit šta bolje stanje...
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Vrhunski izgleda...
Quote:
Originally Posted by
marac83
Ko to želi, bolje u startu platit šta bolje stanje...
Mislim da je to tako uvijek na kraju. Jedino kad imaš pare u ratama, pa ne možeš odmah platit što bolje odmah, ali inače uvijek riješit sve odjednom dobrom kupovinom i onda zadnjih 5% po svom ukusu.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Mislim da je to tako uvijek na kraju. Jedino kad imaš pare u ratama, pa ne možeš odmah platit što bolje odmah, ali inače uvijek riješit sve odjednom dobrom kupovinom i onda zadnjih 5% po svom ukusu.
Jesi ti razmišlja o dobrom coupeu [emoji3] E36..moš i dicu u vrtić povest i svasta, može bit solidan daily kad zatriba
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Slažem se
Ma nije ni onaj baš savršen. Opet bi bilo plastikica i detalja. Mislim da savršen stari BMW ama baš nitko ne prodaje ili je cijena dupla od prvog ispod.
Quote:
Originally Posted by
marac83
Jesi ti razmišlja o dobrom coupeu [emoji3] E36..moš i dicu u vrtić povest i svasta, može bit solidan daily kad zatriba
Ma i to mi pade napamet. Ali kaj ćeš kad imam E46 coupea, zanemarimo kakav je motor. Barem bih drugi karoserijski format.