Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
O samostalnom kocenju ne razmisljas, dok te prvi put ne spasi od nekog gradskog sudara. Nakon toga ga itekako cijenis.[emoji16]
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Imenjače, Golf mi je triput u zadnja dva mjeseca kočio.
Jednom je auto bio parkiran izvan ceste ali na zavoju pa je senzor prepoznao opasnost i kočio bezveze.
Jednom je auto bio na obilaznici u desnoj traci i ne kužim zašto ga je prepoznao kao opasnost.
Treći put usred ničega, na praznoj cesti...
Da, vjerujem da ti može spasiti branik u gradskoj gužvi kad ćaćkaš po mobitelu i ne pratiš promet. Ali mislim da je pametnije pratiti promet nego se oslanjati na te sustave.
Od sigurnosti cijenim napredak kod konstruiranja deformacijskih zona, zračne jastuke, pojas, dobra svjetla, upozorenje za mrtvi kut i slično. Najviše cijenim vrhunske gume i dobar ovjes/kočnice. Ove tehnologije vezane za autonomnu vožnju mi stvarno više idu na živce nego što koriste...
Nitko se na njih ne oslanja, bio bi lud kad bi to sebi dopustio.
Ali ipak se u realnom zivotu dogodi situacija kad zajebes, ne pratis i sl, a onda te taj sustav spasi od sudara.
Na AC ga redovno gasim.
A sto se tice ta tvoja 3 kocenja, mislim da je problem taj sto se radi o Golfu[emoji16]
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Vidio ga. Prosle nedjelje sam isao pogledati zeleni 320CiA Cabrio u Goricu. Jednostavno preslab motor za tu sasiju. Ovaj 323 je lijep, no sad sam se uvjerio da mora minimalno biti M54B25 uparen s rucnim mjenjacem. Automatik prolazi samo u 3.0i.
imao 320Ci manual, solidan za laganini voznju, taman ispod 9 do 100 km/h, za automatik se slazem, obavezno samo 3.0
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Vidio ga. Prosle nedjelje sam isao pogledati zeleni 320CiA Cabrio u Goricu. Jednostavno preslab motor za tu sasiju. Ovaj 323 je lijep, no sad sam se uvjerio da mora minimalno biti M54B25 uparen s rucnim mjenjacem. Automatik prolazi samo u 3.0i.
Ako ti je 320i bio spor nakon jedne voznje, 325i ce ti bit spor nakon tjedan dana..
Kad vec toliko cekas i biras, nista ispod 330ci nebi smjelo doc u obzir.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni je i 328Ci ostao u sjećanju kao prilično elastičan i ugodan za vožnju... Ne bi bježao od urednog makar je....
Ne bi ni od M54B25 bježao. Isto zahvalan motor, bar ne bi trebao se zabavljati s tematikom ulja, makar ni to nije neka tabu tema za B30.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Meni je i 328Ci ostao u sjećanju kao prilično elastičan i ugodan za vožnju... Ne bi bježao od urednog makar je....
Meni je pobjegao u 2h jedan prije 13g, bas je auto bio odličan. Mislim da je m52 jako zahvalan motor, mada je to sad sve u godinama.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Ne bi ni od M54B25 bježao. Isto zahvalan motor, bar ne bi trebao se zabavljati s tematikom ulja, makar ni to nije neka tabu tema za B30.
B25 je jako zahvalan m54, nije neka zvijer (doduse nije ni b30 u danasnje vrijeme) al ajmo reci pogođen.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android
Puno sam ih vidio, ovako zdravog ne.
Cijena za ovakvo nešto je džabe.