Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Zapeli ste u prošlosti ko Hrvatska.
Kakave bakarače kakav e46 taj auto u sebi nema ništa vrijednog da se očuva niti tehničkih riješenja niti dizajnerskih niti performanse .
Obična baba malo kad šminke nabaci pa et ideš po dijete u vrtić pa bleneš a drugi dan se ne sjećaš-
Quote:
Originally Posted by
solar
Sprda se s vama gastarbajterima
Opet ti se pricinjavaju bijeli miševi, ja nisam gastarbajter.
Idi liječi se.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Malo hrđe, normalno za godine/starost auta.
Švabe vole napisat da je podnica zavarena, za tehnički proć, vidio sam par tih uradaka.. divota.:laugh:
Vidio sam i ja, kata-fakin-strofa odrađeno, ali dobio tüv plaketu. :fishing[1]:
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Bio nekad u mom kraju. Jako uredan primjerak je bio, barem onda... Bile su na njemu style 67 19", uvijek bio čist i ulickan auto. Mislim da je u ono vrijeme bio jedan od urednijih primjeraka, kakav je danas ne znam...
Quote:
Originally Posted by
stoka
300-400e motori bili euro3/4, vw, pezo, fiat...
Ti vecinom umru zbog neodržavanja, i nisu skloni umiranju ako se održavaju.
Svi motori koji imaju manu i rikavaju kostaju kao suho zlato, bilo to bmw audi fiat ili nesto treće.
Npr meni nudili Jeep GC 2017 sa riknutim motorom, ja mislio prilika dok nisam isao gledati koliko su motori. Onda sam brzo izgubio volju, jer svakome rikne nije pitanje bude ili ne nego kad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
N47 lagano više nema ispod 1500€, neki koji se bave s dijelovima su počeli prodavat sa zamjenjenim lancem i ležajevima po 2500€
ispod 1500€ mozes naletit od nekog ko se s tim inaće ne bavi.
za 300-400€ neznam koji motor mozes kupiti, neki kojih ima ko šodera i ne krepava lako.
ovo sve ozbiljnije je 1500 na dalje, mercedes 651 2500€ na dalje. bmw n57 su po 4-5€
cijene strojnih obrada su otišle u nebo, poznatiji lupaju nebulozne cifre i čeka se po 3 tjedna. generalka na N47 teško ispod 3000€, često 3500-4000€, N57 6000€ na dalje
govorimo o profesionalnom poslu iza kojeg svi mogu mirno spavat,a ne o upitnim kombinacijama
Ja kad pričam ljudima da se sa zadnjim novcima ne kupuju moderni dizeli misle da serem i pravim se pametan a onda kad stane frka panika.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Yep, ja sam osobno u N57 ugurao nekih 7.500,00€.
Auto sam 20dana poslije prodao za 14.500,00.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ako ista znamo mi iz hercegovine, znamo oduzimat i zbrajat, nema brige.[emoji854]
Izgubio 7500, jebat ih, zaradio je auto puno vise od toga u 2god vozanja.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Rekli bi samo neka se para vrti hehe, dok to sad sve čitam nekako mi je drago što sam odustao od prvotnog plana uzeti F07 530d/535d sa protuklim motorom