Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Ne volim načelno na taj nacin komentirati tuđe, ali opis ne odgovara takvoj cijeni.
Ima razloga.
Ako ništa, ne možeš uz takvu cijenu napisati da bi trebalo pretapecirat obloge krova. Iz principa. Itd...
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Ima razloga.
Ako ništa, ne možeš uz takvu cijenu napisati da bi trebalo pretapecirat obloge krova. Iz principa. Itd...
Ali zato je da je u Njemačkoj pisalo bi Top cuštand, klajne rost normal fir jare, a forumska ekipa bi već komentirala da boljeg nisu vidili i rezervirala let za otić po njega. Još ako su narančasti žmigavci...
Kad se približavamo tom cijenovnom rangu onda stanje mora biti kao ovom kojeg smo nedavno gledali u drugoj temi:
https://www.catawiki.com/en/l/78475409-bmw-325ci-2002
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Ovo u HR je 16-17+.
Za te pare ja bi radije 330i 6gang i 5k u džepu.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Ovo u HR je 16-17+.
Za te pare ja bi radije 330i 6gang i 5k u džepu.
Ok.
Ja osobno znam za E46 FL 330Ci šaltung, sa 100.000km manje i ako bi se prodavao išao bi za manje od ovog. Nije na forumu.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Ok.
Ja osobno znam za E46 FL 330Ci šaltung, sa 100.000km manje i ako bi se prodavao išao bi za manje od ovog. Nije na forumu.
Ako bude u prodaji, javi, nisam neki obožavatelj E46, ali coupe 330 6 gang ne bi baš odbio za te pare. :D
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ali zato je da je u Njemačkoj pisalo bi Top cuštand, klajne rost normal fir jare, a forumska ekipa bi već komentirala da boljeg nisu vidili i rezervirala let za otić po njega. Još ako su narančasti žmigavci...
Sta bi ovo crveno trebalo znacit?
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Sta bi ovo crveno trebalo znacit?
Sprda se s vama gastarbajterima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Malo hrđe, normalno za godine/starost auta.
Švabe vole napisat da je podnica zavarena, za tehnički proć, vidio sam par tih uradaka.. divota.:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Bome ovaj primjerak vrijedi te novce, pa cak i vise s obzirom sta se sve prodaje za slicne iznose. Ovaj jom gevindiran izgleda ok, ali daleko je to od nekog pozeljnog primjerka, barem meni...