Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Naizgled ništa krivo s autom, ako je bar većina karoserije u 1. laku i lak dobar, zanimljivo:
https://www.autoscout24.hr/ponude/bm...bucket=unknown
S druge strane, ima znatno skupljih...
Koliko ima mista u njemu? Gleda san ga uživo pa mi se čini skučeno za covika od dva metra npr
Ali ovaj baš djeluje elegantno
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Taj plavi u DE-27 je već više od pola godine online, ne ide prodaja. Spominje teillackierungen... pa sad ovisi kako je napravljeno. Naravno, ne znamo ni kakav je zeleni u tom aspektu. Ostalo je dobro i očuvan je. Ali ne favoriziram ovaj full beige interijer u tom autu. Samo sjedala i srednji dijelovi vrata mogu u smeđim/bež bojama može.
Ali to mi je sada neka granica u glavi za taj auto. Ima primjeraka te kilometraže za 20-25k, ali nakon uvoza i prve servisne revizije ode to u pm.
Pa nije komotan baš, ali meni je taman, al ja inače sjedim malo "babskije" od standard benve fahrera.
Quote:
Originally Posted by
marac83
Koliko ima mista u njemu? Gleda san ga uživo pa mi se čini skučeno za covika od dva metra npr
Ali ovaj baš djeluje elegantno
Do 190 cm max, idealno do 185 cm, mogu proći. Zeleni iz Čakovca je prošle jeseni i prodan jer je čovjek visok 195, kupio ga bio na neviđeno. Mučio se par godina, pa se prebacio u normalan E36. :D
Eh da..To je to
https://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-...692#seller-map
Ima li neko iskustva s ovim, šta znači ‚‚olakšan‚‚ auto (osim što vidim da nema neke plastike i tepih), odnosno nema ni zadnja sedišta...što bi moglo da se lakše utvrdi da je prodavac izdašniji sa slikama.
I ovo, policijska verzija...jel to stvarno postoji?
Znači da je lik počupao pola unutrašnjosti, krasno.
Više bi kila uštedio da je manual getribom ubacio.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Do 190 cm max, idealno do 185 cm, mogu proći. Zeleni iz Čakovca je prošle jeseni i prodan jer je čovjek visok 195, kupio ga bio na neviđeno. Mučio se par godina, pa se prebacio u normalan E36. :D
Ja bih napomenuo da je Z3 coupe iznenađujuće uzak u unutrašnjosti. Osjetno uži od Alfe GTV.