Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
U nekakvoj sam maloj i tihoj potrazi za urednim, finim i lijepim BMW-om za gradske potrebe i Bojanov compact se ne bi loše uklopio u tu priču. Osim što nije primjer ljepote. Generalno mi je krajnji cilj Z3 coupe 2.8/3.0, a propustio sam povoljnu priliku kad je bio na prodaju zeleni iz Čakovca. U Hrvatskoj ništa drugo nema, a i taj je tada otišao iz Hrvatske. Opet, preko 20k davati za inozemne primjerke i uopće ih gledati okolo, sada nemam volje ni vremena. Kad bi njega ulovio, to bih zadržao 'dugo'. E sad ako kupim compacta, znam da ga ne bih držao dulje od godinu-dvije, a ne znam za koliko je stvarno moguće njega prodati. Odličan je to auto, ali nažalost nije nikako poželjan.
Ja kompakta 325ti uzimam prvom prilikom, ali mora biti redizajn. 320td FL već imam.:laugh:
Odlično si to sumirao na kraju. Odličan ali nije poželjan. Baš zato ga još onomad nisam kupio kada je bio 5.000
Jer da bi bio poželjan treba mu M paket i kompletna unutrašnjost. A suludo je vaditi unutrašnjost sa 100tkm, kao i mesariti uredan auto.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
U nekakvoj sam maloj i tihoj potrazi za urednim, finim i lijepim BMW-om za gradske potrebe i Bojanov compact se ne bi loše uklopio u tu priču. Osim što nije primjer ljepote. Generalno mi je krajnji cilj Z3 coupe 2.8/3.0, a propustio sam povoljnu priliku kad je bio na prodaju zeleni iz Čakovca. U Hrvatskoj ništa drugo nema, a i taj je tada otišao iz Hrvatske. Opet, preko 20k davati za inozemne primjerke i uopće ih gledati okolo, sada nemam volje ni vremena. Kad bi njega ulovio, to bih zadržao 'dugo'. E sad ako kupim compacta, znam da ga ne bih držao dulje od godinu-dvije, a ne znam za koliko je stvarno moguće njega prodati. Odličan je to auto, ali nažalost nije nikako poželjan.
Compact je stvarno zabavan autić, jako lijepo se vozi i ak ima M paket malo je oku ugodniji nego obični. Od prezimenjaka je stvarno uredan primjerak. Compact bi bio bolji da je malo oku ugodniji, al meni je simpatičan autić. Ne znam jel ti igra ulogu z4 coupe?
Bojanov autic je cool zbog motorizacije i interijera, ali mislim da nikad nece imat bazu fanova poput e36/46 bas zbog loseg dizajna.
Kao već rečeno, taj crni 325ti meni bi odgovarao točno takav, 16" felge i bez dodataka izvana. Nemam problema s M paketom, a unutrašnjost zapravo već ima najvažnije - sportska kožna sjedala. Fali samo generalno M volan. Čak jedva i razlikujem facelift kod njih.
Ali ne znam kakav mu je prodajni potencijal, bojim se da nije velik. Između Z3 i Z4 coupe, radije bih Z3, veća mi je fora, više je oldschool, a to je ovdje najvažnije. Z4 ima još dulju haubu, ali ne volim njegov interijer nekako...
Quote:
Originally Posted by
Fix
Bojanov autic je cool zbog motorizacije i interijera, ali mislim da nikad nece imat bazu fanova poput e36/46 bas zbog loseg dizajna.
Kad vidim nove kreacije stari compact bude top.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Kad vidim nove kreacije stari compact bude top.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To bez daljnjega.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ko od kolege da stavi M paket, kilometraža je negdje ista, al njegov ima xenon farove, jedino ovaj ima stražnje lampe od redizajna, al one su relativno jeftine