Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Nedo Bog većeg zla, nego mijenjat plin u klimi. Stvarno ne kužim kakva ti imaš očekivanja od 20-25 godina starog auta? Da će raditi kao novi? Pa meni se na E36 kompresor klime razletio kad je prvi put upaljen nakon 10 godina. Raspao se podizač vozačevog stakla i s mora sam se vozio uz zaljepljenu foliju. Moj 540i je kupljen u odličnom stanju za dvadesetpetgodina star auto, ali je bilo posla. I 300CE je kupljen u fantastičnom stanju za trideset godina star auto, pa je opet trebalo 2-3000 EUR da se poslože stvari.
Kupuješ auto otkad sam ja registriran na ovaj forum :D
330Ci cabrio u individual kombinaciji tvojih snova sa 50.000km i friško odrađenim servisom za 4000 EUR nećeš naći ni u Varaždinu ni u Čakovcu :D Posebno ne za 5000 EUR. I ako ga nađeš, opet je to auto star četvrt stoljeća koji ima gumene dijelove koji su otišli od stajanja. Pomiri se s tim, odriješi kesu, klikni šalter u glavi da hobi košta. A ako te to ne veseli, i nije ti gušt tražiti dijelove, družiti se s mehaničarima, črčkati doma po autu, onda to jednostavno nije hobi za tebe. Jbt, hobi treba biti zabava i opuštanje, a ne tlaka i kukanje. Ako ti je tlaka i kukanje, voziš Yaris i ćao.
Da sam ti žena, nafliskal bi te :laugh:
Slažem se s tobom. Čitam komentare i ne vjerujem.:laugh:
Ekipa stvarno očekuje za 20+ godina stari auto kojeg je platila 5kila eura da je kao nov i bez mane.
Di je ta ekipa koja želi taj auto za 5000,?
Čovik ima puni veći budžet koliko se sican s početka.. ako se to odnosi na Ivana
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
Di je ta ekipa koja želi taj auto za 5000,?
Čovik ima puni veći budžet koliko se sican s početka.. ako se to odnosi na Ivana
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Bezveze kenjkaju. Ima solidan budzet, a kad i kakav auto ce kupit je njegova stvar.
To je istina, eto ja bih iskreno volio da on nade neki e36 cabrio po volji, kao sto mu je i bila zelja, jer mislim da sve ovo dodatno sa e46 coupe-om je samo nadopuna nostalgije za bmw-om
Quote:
Originally Posted by
Fix
Vekac mu dao ponudu koja se ne odbija, 2999€.
Meni je dosta tih kršina.
Nisam se mogao nasiliti....
Quote:
Originally Posted by
dejanR
Ekipa stvarno očekuje za 20+ godina stari auto kojeg je platila 5kila eura da je kao nov i bez mane.
Stvar je tu vrlo jednostavna 90 posto tih ragetina baca neki benigni kvar u prešu onda je tih 10 12 13 ili 5 tisuća previše i za onoga od 12 i onog od 5, lajsnice i kederi ne spašavaju stvar kad se auto ne može voziti jel je motor prkavela...
A da če netko danas napraviti remont bmw motora ili osvježenje ispod 3000 eura zaboravi a te polugeneralke i razno razne obrade su veoma upitne...
Pitam se jel samo ja gledam adrija i sretena pa svaka druga generalka završava sa nekim značajnim remontom iste.
Sad dolazimo do onoga ne postoji e46m3 ili 330 ci koji vrijedi više od 10 000 eura moraš biti konj moronski strest u tu avet više para od toga jel vjerojatnos raspada motora u 50 000 km je više nego vjerojatna.
Tako je bilo davno sa xy vlasnikom m3 nemoj mi stisnuti auto prek 5000 da mi ne okrene leteće... I td.. I td
Quote:
Originally Posted by
dejanR
Dejan, da si citao temu od pocetka vidio bi da je bilo ponuđeno 12 000 € jos u 10. mj za E46 320Ci Cabrio, koliko je gazda trazio. Uostalom, on se meni prvi javio i rekao cijenu. Auto izgleda daleko ljepse nego bilo koji ovdje ponuđen. A ja ne nudim nikakvih 5000 €.
https://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-...ronic-11045344
S obzirom da ne znam nemački, ne mogu zvati čoveka da vidim u kakvom je stanju ovaj auto.....znam da ima problem sa motorom, ali koji i kakav?
Da li bi neko od forumaša bio ljubazan da pozove prodavca i nabavi mi što više podataka o automobilu?
Cena mu je sa 8500CFH pala na 3500 CHF za par meseci.... sad postaje zanimljiv za eventualno sređivanje.
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...5i/oid/4512216
E kad bi ovaj e36 isao dolje sa cijenom…pokusaj ga kontaktirati