Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ljudi na bmw forumu kupuju omiljenu marku..Šta je tu čudno?
Cijene su poludile, istina...ali ko si može priuštiti omiljenu marku i ispunit svoje snove ,svaka čast...Samo naprid
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Gledao sam zimus 325 ci cabrio bio za neki 4500 na mobileu vagao sam bi nebi kupio reko koji ce mi kurac još tig raga pa sad kad slušam Vas... Pitam se jel vam kolektivno nije baš dobro.
moras znati da svi gledaju, ali nitko ne kupuje.
ako bas i odluce kupiti, onda je 666 izgovora protiv i 1200 mana na autu da se "ne isplati".
pa vidis da se rasprava od 20 godina starom autu proteze vec mjesecima. statisticki je nemoguce da u nekoliko mjeseci nema auta koji zadovoljava kriterije.
zakljucak - nema od tog nista.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Da… kad usporediš s ostatkom ponude, bomba.
Takvi koji stoje, ko taj 320Ci, takvi tek traze ulaganja kad kupis i pocnes ga voziti. Vidio si primjer na svom 540i gdje si imao 20ak stavki sto treba rijesiti, a auto bio nahvaljen u oglasu. Dok sam kolegu zvao za taj 320Ci, rekao mi je da je jos prvi plin od klime unutra, star 22 godine. Ne moze mi nitko rec da nije za zamjenu. A gumene dijelove ovjesa ne treba ni spominjat, da odlaze radi stajanja.
I dzabe njemu malo km kad je anemicni 2.2. A ni oprema mu nije bila nesto.
Sutra idem vidjeti jedan 325Ci.
Nemoj se samo zalijetati, ako te je oduvijek vukao cabrio i ako ce biti vikend auto, a ljeto dolazi…
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Nemoj se samo zalijetati, ako te je oduvijek vukao cabrio i ako ce biti vikend auto, a ljeto dolazi…
Necu se zaletavati, ali ako je ovaj 325Ci dobar, vrlo vjerojatno cu ga kupiti. Ima 60 tkm vise od njemackog 330Ci, ali je u M paketu i sicevi su bolje ocuvani.
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
neznam iz čega si zaključio da postoji opasnost da će se zaletit
meni je FL e46 znatno ljepši auto i da kupujem coupe/cabrio veliku prednost bi dao FL 6cil
U smislu da sad uzme nabrzinu nesto na prvu ok i da zazmiri na neke greske kojih nebi trebalo biti za tu neku odredenu cijenu..
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
neznam iz čega si zaključio da postoji opasnost da će se zaletit
meni je FL e46 znatno ljepši auto i da kupujem coupe/cabrio veliku prednost bi dao FL 6cil
Tebi da, on je rekao ako se nevaram da mu se ne svida FL, ili tako nesto..