-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Daj imenjače šta im uopće objašnjavaš...
To je puno auta za mizerne pare.
Ali, pod uvjetom koji je Toni spomenuo - da nije truležina.
Daj nemoj zajebavat posten narod :laugh:
-
Taj auto bez po muke digneš na 270 konja i 550Nm.
Čak i za današnje pojmove respektabilne brojke i performanse a star je gotovo 20 godina. U M paketu i sa dobrom bojom izgleda odlično a i vozi se tako. Ali treba probati pa pričati...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Taj auto bez po muke digneš na 270 konja i 550Nm.
Čak i za današnje pojmove respektabilne brojke i performanse a star je gotovo 20 godina. U M paketu i sa dobrom bojom izgleda odlično a i vozi se tako. Ali treba probati pa pričati...
Da i? Vjerojatno dobro znas koje novce treba ulozit u takav 3.0d s tim kilometrima da bude stvarno ispravan i siguran auto nakon svih godina i maltretiranja koje je presao. Tek onda se mozda moze pricati o kakvom remapu, ako prije ne vrisne turbo ili dizne i slicne dizelske gluposti. Hocu samo reci, cijene za te aute su (pre)visoke jer njih 99% je u stanju da treba ulozit jos pola kupovne vrijednosti da bi to licilo na nesto. Takvo je bar stanje na HR trzistu, za DE ne znam.
Zadnji Bmw koji sam gledao(e39) je imao gume iz 2015. + bile su izglodane unutra jer je spur skupa stvar za napravit, a vlasnik je rekao da je auto u odlicnom stanju te da nije stedio na servisima :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Niti mi treba auto da gledm u njega niti je 330cd taj kalibar. Jednom davno samo vozio 330cd u M paketu i bas me se dojmio iako je dizel
Znam da, mene je dugo vremena mucio taj e46 doduse ja sam trazio jedan od ona dva m3e36 coupea crvena sta su bila u hr…
Nije ni losa komb kupit neki 320i 330i i ubaciti unutra s54, ali opet nista nisi napravio…
Nemos vjerovati da su cijene otisle toliko gore (stari mi imao e46 m3 cab i coupe jedan za drugim tamo 2013-4 kada su bili po 13-15k€)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Fix
Da i? Vjerojatno dobro znas koje novce treba ulozit u takav 3.0d s tim kilometrima da bude stvarno ispravan i siguran auto nakon svih godina i maltretiranja koje je presao. Tek onda se mozda moze pricati o kakvom remapu, ako prije ne vrisne turbo ili dizne i slicne dizelske gluposti. Hocu samo reci, cijene za te aute su (pre)visoke jer njih 99% je u stanju da treba ulozit jos pola kupovne vrijednosti da bi to licilo na nesto. Takvo je bar stanje na HR trzistu, za DE ne znam.
Zadnji Bmw koji sam gledao(e39) je imao gume iz 2015. + bile su izglodane unutra jer je spur skupa stvar za napravit, a vlasnik je rekao da je auto u odlicnom stanju te da nije stedio na servisima :laugh:
Auti su generalno preskupi, kako rabljeni tako i novi. Odnosno, naša primanja su u prosjeku premalena.
330Cd daje puno više gušta nego što košta u usporedbi sa većinom drugih BMW-a, posebno ovaj ako nije trul.
Reci mi onda šta vrijedi 8000 eura na nekom E92 320d sa 300tkm? A redovno su im cijene takve. Šta vrijedi 12.000 eura na 325i E92 sa 200tkm?
Svi ti auti pojedu 2-3 k€ dok kažeš keks. Ma svaki polovni BMW ti to pojede odmah kada ga dovezeš u dvorište.
Ali barem sam se ja nagledao prilika i "prilika" u zadnjih 6 mjeseci...
Poskupilo je sve a polovni BMW-i posebno. Uz to, valjda nikada manje urednih primjeraka po oglasima...
-
cekamo da uskoro ekipa krene prodavati aute za bocu plina:newyear:
-
Definitivno jedan od drazih bivsih auta
330cd 204ks(cca250ks)
Stavio sam mu speru i unatoc tome sto je automatik vrlo zabavan auto[emoji41]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1778ba9f25.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...71960a489b.jpg
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c60c9c22aa.jpg
Evo jos jedan zanimljiv 330i saltung
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Sta je zanimljivo na tom e92 to sto popije litru ulja na 5000km ??
-
Quote:
Originally Posted by
Shogun
Takvi koji popiju litru su jos dobri ;)
-
Ma taj iz pazina se već godinu dana vrti po oglasnicima, sa različitim felgama. Sjećam ga se još dok je bio 5800 sa motorom u kvaru.
Ili postoje dva identične boje, opreme i motorizacije...
-
Quote:
Originally Posted by
Shogun
To je odlično još pogotovo za 200 iljada.
Zamisli kupis novi m54, potroši litru na 1000 i bmw te uvjerava da je to ok.
-
Slažem se sa lukom ri, da ti primjerci vrijede tražene novce nebi kampirali po oglasu godinama.
-
Quote:
Originally Posted by
Shogun
Pa samo mu treba par servisnih stvari odraditi i ne bude trošio ulje ali nedaj bože da netko ulozi u nešto što treba i nađe nekoga tko zna nešto o tome. Što je najveća fora niti košta čudo novaca niti treba posebno mehaničarsko znanje.
Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa samo mu treba par servisnih stvari odraditi i ne bude trošio ulje ali nedaj bože da netko ulozi u nešto što treba i nađe nekoga tko zna nešto o tome. Što je najveća fora niti košta čudo novaca niti treba posebno mehaničarsko znanje.
ma da sta je to promjenit blok ili karike
-
Quote:
Originally Posted by
Shogun
ma da sta je to promjenit blok ili karike
Uopće ne troše ulje zbog toga [emoji6] imamo dva auta sa N52B30 motorom i od izmjene do izmjene potroši ili minimalno ili ništa ovisno gdje je i kako vožen
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Uopće ne troše ulje zbog toga [emoji6] imamo dva auta sa N52B30 motorom i od izmjene do izmjene potroši ili minimalno ili ništa ovisno gdje je i kako vožen
n52 ima aluminij/ magnesi blok koji se prilikom exploatacije izovali i onda uljne karike ne odraduju svoj posao
da bi se problem
otklomio treba honat blok ili upucat nove cahure i nove karike
-
n52b25 troše ulje, dok b30 ne troše ulje. n53 ima istu leguru bloku i nema problema s potrošnjom.
najviše ulja troše na gumicama ventila jer je radna temperatura preko 100 stupnjeva i onda se spale,odnosno skamene i ne dihtaju.
-
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
n52b25 troše ulje, dok b30 ne troše ulje. n53 ima istu leguru bloku i nema problema s potrošnjom.
najviše ulja troše na gumicama ventila jer je radna temperatura preko 100 stupnjeva i onda se spale,odnosno skamene i ne dihtaju.
Tako je i ima još par stvari koje se vremenom poštopaju i onda se događa problem sa potrošnjom ulja.
-
Na atmosfercu od 260 ks litru na 5000km ja ne smatram potrosnjom ulja.
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Na atmosfercu od 260 ks litru na 5000km ja ne smatram potrosnjom ulja.
Slažem se.
-
Pogotovo kad se uzme tolerancija potrosnje ulja u 2.0 TFSI motora na 1000km.
-
Taj sa 350tkm sigurno ne troši ulje, to je pravi motor . Najbolji bmw dizel , zajebava benzice po gradu.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Pa vrijede više od ove navedene cijene sigurno. A pouzdano znam da ova kilometraža i nije previše za taj motor, mladi buraz je vozio kojih godinu dana 330xd karavana sa 370tkm dignut na maximum što je turbina dozvoljavala, vadio mu dušu, bez kata, sa popcornom itd. Pa ga prodao i dečko se još uvijek vozi bez problema.
Isti taj mlađi buraz hoće sad uzeti ovoga i isto napraviti, odma ide downpipe i mapa gore 藍
S obzirom da su ga na tehničkom rušili radi različitih, oštećenih i ćelavih guma, daj provjeri jel treba šta drugo poservisirati prije mapiranja.
:banned[1]:
-
Quote:
Originally Posted by
Miha.023
S obzirom da su ga na tehničkom rušili radi različitih, oštećenih i ćelavih guma, daj provjeri jel treba šta drugo poservisirati prije mapiranja.
:banned[1]:
Provjerit ce se to svakako, veliki servis ide u svakom slucaju, provjera turbine i dizni, a ostalo manje više.
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
-
Jbt kao da je netko moga oglasio [emoji1787]
Malo više opreme, malo manje kilometara.
Bas me zanima kad ce se prodati i za koliko.
Ne znam kakav je mehanicki, ali izgleda dobro.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Provjerit ce se to svakako, veliki servis ide u svakom slucaju, provjera turbine i dizni, a ostalo manje više.
I što kaže buraz za e46?
-
Quote:
Originally Posted by
Miha.023
I što kaže buraz za e46?
Ništa, bilo je dogovoreno u subotu ujutro na nevideno 4200eur(što je bila zadnja cijena koju je sam prodavač naveo, ne buraz) i bez cjenkanja više kad se dođe po auto, zove prodavatelj u petak navecer da dolazi mušterija za sat vremena za 4500, pa ako ga ne uzme, može buraz doći po njega ujutro. Na to buraz popizdio jer je organizirao dan za to i još jednog čovjeka da ga idu pokupit, dizao pare na banci itd i ako ga ovaj ne kupi tu večer, nek ga sutra mami proda jer on ne dolazi ni da je džabe [emoji1787]
I onda nakon 2 dana kupio super uredni E61 525d za 4000€, kaže auto se vozi ko oblak. Eto, toliko o tome, ali ni ovaj e61 neće potrajati dugo jer je preslab, niti ce ga cipirati niti išta, da je 3.0d ili 3.5d ajde de, ali ovako je ovo samo privremeno rješenje.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Ništa, bilo je dogovoreno u subotu ujutro na nevideno 4200eur(što je bila zadnja cijena koju je sam prodavač naveo, ne buraz) i bez cjenkanja više kad se dođe po auto, zove prodavatelj u petak navecer da dolazi mušterija za sat vremena za 4500, pa ako ga ne uzme, može buraz doći po njega ujutro. Na to buraz popizdio jer je organizirao dan za to i još jednog čovjeka da ga idu pokupit, dizao pare na banci itd i ako ga ovaj ne kupi tu večer, nek ga sutra mami proda jer on ne dolazi ni da je džabe [emoji1787]
I onda nakon 2 dana kupio super uredni E61 525d za 4000€, kaže auto se vozi ko oblak. Eto, toliko o tome, ali ni ovaj e61 neće potrajati dugo jer je preslab, niti ce ga cipirati niti išta, da je 3.0d ili 3.5d ajde de, ali ovako je ovo samo privremeno rješenje.
Pa bolje da mu je tako rekao nego što meni lik nije rekao dođem i lik mi hladno kaže sinoć sam ga prodao.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa bolje da mu je tako rekao nego što meni lik nije rekao dođem i lik mi hladno kaže sinoć sam ga prodao.
Istina, od goreg uvijek ima gore [emoji1787]
Ali, ako te pitam koliko novaca da ponesem u subotu ujutro da ga pokupim i da se ne cjenkam više, ti mi sam kažeš 4200 i onda napišeš doci ce drugi za 4500, pa trebao si onda meni reci 4500, i za 4500 bi išao po njega buraz.
Ali da, kad se desi ovo kao tebi, točno se vidim na sudu kako sam optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.
-
Tako je meni lik za felge, dogovarali se i sve, dogovorili cijenu i reko samo da si sredim smjene da dođem (sezona bila pa malo teško bilo smjene uskladiti). Krenem ujutro, pošaljem liku poruku da sam krenuo i on mi za nekih 45min dok sam na pola puta bio pošalje poruku da ih ipak ne bi prodao, da bi mijenjao za druge jer kao može dobiti više novaca tak... i na kraju za dva dana ponovo felge na oglasu za manje nego smo se dogovorili...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Mapirani 525d sasvim pristojno ide. Bolje od serijskog 530d. A realno - nema do 535d. Onaj sa tvog linka odlično izgleda (uostalom, kao i tvoj... :))
Samo je ultra teško naći uredan E60/E61. Tako da mi ovih 4000 eura za uredan zvuči kao SF. Ili nemamo ista mjerila po pitanju urednog primjerka...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Mapirani 525d sasvim pristojno ide. Bolje od serijskog 530d. A realno - nema do 535d. Onaj sa tvog linka odlično izgleda (uostalom, kao i tvoj... :))
Samo je ultra teško naći uredan E60/E61. Tako da mi ovih 4000 eura za uredan zvuči kao SF. Ili nemamo ista mjerila po pitanju urednog primjerka...
Ide ok, ali ništa više. Nisam naglasio, radi se o Pfl modelu, 2004 godište.
Da, onaj sa oglasa je stvarno top. I kombinacija boja mi je top, bolju si ne mogu ni zamisliti. Da nemam vec jednog, sad bi ga uzeo [emoji1787]
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Ide ok, ali ništa više. Nisam naglasio, radi se o Pfl modelu, 2004 godište.
Da, onaj sa oglasa je stvarno top. I kombinacija boja mi je top, bolju si ne mogu ni zamisliti. Da nemam vec jednog, sad bi ga uzeo [emoji1787]
Pa i mislio sam na onaj sa 130kW. A gledaj... 7 sekundi do stotke i 250km/h maksimalne brzine je "OK i ništa više" jedino kad sjedneš iz 535d u njega :clap:
Uzmeš blizanca za ženu... :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Pa i mislio sam na onaj sa 130kW. A gledaj... 7 sekundi do stotke i 250km/h maksimalne brzine je "OK i ništa više" jedino kad sjedneš iz 535d u njega :clap:
Uzmeš blizanca za ženu... [emoji23]
Morao sam guglati jer sam bio uvjeren da je više od 7 sec, i je, 8.3 sekundi, sto po meni i nije neka sreća. Pa meni je naravno spor, ali ni buraz nije baš nevinašce nakon 330d e46 270ks, e60 530d sa 300 ks itd, i njemu je premalo, posebno sto je tek 23 godine [emoji1787]
Puno je to zeni, iako voli 535d i snagu, ali sto njoj po gradu treba je corsa, polo ili tako nešto. Btw već nagovaram drugog buraza(starijeg) da uzme ovog da imamo iste [emoji1787]
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Morao sam guglati jer sam bio uvjeren da je više od 7 sec, i je, 8.3 sekundi, sto po meni i nije neka sreća. Pa meni je naravno spor, ali ni buraz nije baš nevinašce nakon 330d e46 270ks, e60 530d sa 300 ks itd, i njemu je premalo, posebno sto je tek 23 godine [emoji1787]
Puno je to zeni, iako voli 535d i snagu, ali sto njoj po gradu treba je corsa, polo ili tako nešto. Btw već nagovaram drugog buraza(starijeg) da uzme ovog da imamo iste [emoji1787]
Ma ja govorim o mapiranom... taj 525d ide na nekih 220 konja i 520+ Nm a onda je negdje u onim performansama. Iako da, konja nikad dosta. Premda meni nekako djeluje umirujuće, nije mi za gasiranje. Prevelik je za neko divljanje iako se vozi kao broj manji auto.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ma ja govorim o mapiranom... taj 525d ide na nekih 220 konja i 520+ Nm a onda je negdje u onim performansama. Iako da, konja nikad dosta. Premda meni nekako djeluje umirujuće, nije mi za gasiranje. Prevelik je za neko divljanje iako se vozi kao broj manji auto.
I meni djeluje bratov umirujuce. I moj stari 530d je bio baš smirivao, iako je ok išao. Dok ovaj 535d ne da baš mira.
Sorry, ja sam mislio da pricas o stock brojkama...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Nekako sumnjam da stari 525d i nakon remapa ide 7s do 100, sa starim steptronicom?
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Nekako sumnjam da stari 525d i nakon remapa ide 7s do 100, sa starim steptronicom?
Moguce je, Pfl 530d 218ks ide 7.1.
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
A na svoje oči sam gledao kako se ruga sa stock 530d koji ide tih 7 i nešto sitno do 100...
Naravno, pričamo o polovnjacima. Valjda je bitno i općenito stanje auta.
Imenjače Mannheimski, vjerujem da 35d traži gasa, provocira... to mi je vrhunski paket. Nažalost, malo ih je. Na onom sa linka vidim da ima tipkicu iznad grijanja sjedala a nije ventilacija. Šta mu je ono? Masaža?