Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Sad kad si napisao 330i sam skuzio da i je taj motor,nisam niti gledao dalje od prve slike..
Sretno onda Ivane :o
Nece ni on otic preko noci, 9k€ nije malo, a vecina kupaca trazi M paket..
To je na jedno 2h od mene, ali nazalost mogu tek iduci vikend odvojit vremena, pa ako ista znaci javi se.
Iako bi se slozio sa kolegama, ako te auto zaintrigirao i imas video da je dobar, gas i po njega, bar je na jugu njemacke ako nis.
Budem ha poslao poruku bas da ubijemo jos cijenu [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odlično auto izgleda..meni se čini dobar potencijal
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Imali nekoga u blizini Kemptena?
Za oko mi je zapeo ovaj Coupe.
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw...1d21fd&type=ad
Razgovarao sam s prodavateljom. 3. vlasnik, servisna knjizica, kaze bez hrđe, nove gume, potrosnja ulja minimalna. Zamjenio nedavno termostat i brtvu poklopca ventila. Ipak nakon mnogo razmisljanja i savjeta drugih, ipak razum presudio ka coupeu. Vlasnik mi je poslao video gdje je posnimao pragove i karoseriju, nema se sto rec, sve uredno. Motor fino radi na hladno, a iza Eisenmann fino bruji [emoji4]
Eto, ako ima nekog u blizini da ga jos detaljnije provjeri prije nego bih dolazio.
Ja ti imam nekih 100ak km, mogu chickena ubaciti u mocnog Fiata i da ga odemo pogledati jer 4 oka vide vise od dva [emoji28]
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Nece ni on otic preko noci, 9k€ nije malo, a vecina kupaca trazi M paket..
To je na jedno 2h od mene, ali nazalost mogu tek iduci vikend odvojit vremena, pa ako ista znaci javi se.
Iako bi se slozio sa kolegama, ako te auto zaintrigirao i imas video da je dobar, gas i po njega, bar je na jugu njemacke ako nis.
Budem ha poslao poruku bas da ubijemo jos cijenu [emoji16][emoji16]
Javio mi se danas oko podneva da su mu se najavili potencijalni kupci da bi ga pregledali iduci vikend. Ti bi ga dobro pretresao, al bojim se da ce do onda otici.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ja ti imam nekih 100ak km, mogu chickena ubaciti u mocnog Fiata i da ga odemo pogledati jer 4 oka vide vise od dva [emoji28]
Hvala na pomoci, to bi bilo super da odete vas dvojica.
No kako stoje stvari, morat cu se pozuriti.
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Javio mi se danas oko podneva da su mu se najavili potencijalni kupci da bi ga pregledali iduci vikend. Ti bi ga dobro pretresao, al bojim se da ce do onda otici.
Oka nemoj sklopiti još večeras u auto i gas da ti takva prilika ne pobjegne možda negdje putem iskoći kakva kockica za 17 i 800 eura pa da i nju ugrabiš zlu ne trebalo.
Do sljedeceg vikenda ga stavis na nase tablice, pa nije to na kraj svijeta
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako ti se cini ovo Ivane?