Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ma bjezi,nisam mislio na skromniji, :laugh: samo eto meni je nekako e46 preobican i previse ih ima, ko golf 3 ili 4 je postao..
Sretno onda,steta da se nisi prije predomislio jer je bilo u ponudi stvarno lijepih coupea, sta nije nekakvi plavi coupe se vrtio po marketplaceu?
Ovih dana si komentirao isto tako nekakav oglas i u tim komentarima je netko spomenuo nekakvi e46 325i sa smg saltungom..
Neznam nista previse o tome, samo mi je ostalo u sjecanju to i da ima jebenu opremu u da je na prodaju..
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Ma bjezi,nisam mislio na skromniji, :laugh: samo eto meni je nekako e46 preobican i previse ih ima, ko golf 3 ili 4 je postao..
Sretno onda,steta da se nisi prije predomislio jer je bilo u ponudi stvarno lijepih coupea, sta nije nekakvi plavi coupe se vrtio po marketplaceu?
Ovih dana si komentirao isto tako nekakav oglas i u tim komentarima je netko spomenuo nekakvi e46 325i sa smg saltungom..
Neznam nista previse o tome, samo mi je ostalo u sjecanju to i da ima jebenu opremu u da je na prodaju..
Kod nas ih nema bas. Meni je bas ovaj po mjeri. Boja, unutrasnjost, motor. Kod nas u oglasima nema ni jedan do 200 000 km, a da je takav.
Valjda ce se javiti neki nas gastrabajter. Iako, ako si vec sve to dobio od vlasnika pa daj razmisli i o riziku. Nezahvalno je kad ti netko drugi gleda auto jer kriteriji nisu jednaki. A dok ti to docekas, auto ce se prodati.
Usput, ako ga uzmes ubaci mu xenon prije prve registracije u HR.
Pod rizik mislim da ne cekas nikoga nego sjednes u auto i odes po njega...
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Ja nemogu zamisliti dati te novce na e46
A koji e46? Imamo paletu proizvoda od 316i do m3
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
A koji e46? Imamo paletu proizvoda od 316i do m3
Svaki osim M-a i 330i ili 330d
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Valjda ce se javiti neki nas gastrabajter. Iako, ako si vec sve to dobio od vlasnika pa daj razmisli i o riziku. Nezahvalno je kad ti netko drugi gleda auto jer kriteriji nisu jednaki. A dok ti to docekas, auto ce se prodati.
Usput, ako ga uzmes ubaci mu xenon prije prve registracije u HR.
To si u potpunosti u pravu. Bas mi je to i sogor savjetovao, nek ne saljem nikog, nego da idem sam.
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Svaki osim M-a i 330i ili 330d
Ovaj 330i još i nije preskup..Ima i skupljih..ja uredan e46 na našim cestama nisan odavno vidio
Sada vidim da ima i xenon...
Ma daj ajde ne čekaj nego otiđi po njega. Sruši to na 9000 i ne razmišljaj previše...