Re: Like/dislike funkcija po uzoru na Facebook
Meni je recimo čisto OK i koristim ju češće nego što sam mislio.
Koristim jedino kad pregledavam preko mobitela pa slucajno kliknem nesto od toga : II
ja sam pri svome, bzvz i hvala bogu samo prva dva dana su mi stiskali like :fishing[1]: od tada nisam zanimljiv :notworthy:
Vrlo interesantno, smanjuje se punjenje postova i riječi 'potpis' : II
Vidim, misljenja su kao i u vezi svega na ovom forumu - ne bi se svi slozili, nema tog Boga :laugh:
Ovo sto je Brunos naveo je bio najveci razlog zasto je ova funkcija uvedena, a kako mi se cini, takvi su se postovi smanjili pa je ocito da ima nekog smisla :msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Vidim, misljenja su kao i u vezi svega na ovom forumu - ne bi se svi slozili, nema tog Boga :laugh:
Ovo sto je Brunos naveo je bio najveci razlog zasto je ova funkcija uvedena, a kako mi se cini, takvi su se postovi smanjili pa je ocito da ima nekog smisla :msn-wink:
LIKE!
Quote:
Originally Posted by
Suki
LIKE!
potpis
Quote:
Originally Posted by
Suki
LIKE!
Quote:
Originally Posted by
Ian e36
potpis
Slažem se! Tako je!
Quote:
Originally Posted by
marrin
Slažem se! Tako je!
+1
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
i daj kad već radite po uzoru na facebook onda uvedite da se može poništit Like ili Dislike
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Autogram! ;)
koristim vise nego sam mislio...pogotovo s gejfona Šta ću pisat ako je neko već napisao.... Ili tipa sviđa mi se....
ali to da ti dodje note da ti je neko Lajkao mi je bzvz. Nadam se da je ukinuto
Dali se moze dodati dole kod Like, Dislike gumbica i jedan http://i1072.photobucket.com/albums/...ps17a7ef5c.jpg
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Da li bi htjeli vidjeti to na ovom forumu?
Osobno, mislim da je to puno bolja solucija od "potpis!", "tako je!" ili "slazem se!" one-linera.
Like-ao bi ti al nemam botuna :D ... da bolje je i predlazem da se ukloni mogucnost skupljanja postova na welcome poruku za nove forumase :P