Evo, radi i meni nakon brisanja cache-a :)
Printable View
Evo, radi i meni nakon brisanja cache-a :)
Na Tapatalku dela sad sve, ali ForumRunner i dalje ne sljaka od zadnjeg update-a...
Na telefonu sam koristio Forum Runner i vise kifla...:-D...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Nije ni meni radio jucer navecer i danas do podne. Sad sve 5
U jbt...:-)... Dela, dela...:-D...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
opet me nešto jebe tapatalk.. prek njega nemrem uć na forum nikak. Samo me izbacuje,sad neznam dal je to radi JB ?
jučer mi je sve radilo i pojavilo mi se na app store da je stigao update Tapatalka..ja to sve skinem i odonda mi nemože uć preko njega..
Čini mi se da je samo meni taj problem, čak sam ga i pobrisao i stavio ponovno al opet niš... :cmf
Napravio sam update i radi mi sve normalno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nema veze JB sa radom aplikacije...
Moje je brejkan na svakom novom softwareu koji je doaso pa sve dela kak treba...
Ugasi pa upali telefon ali na nacin da stisnes Home i Lock gumb skupa i drzis ih dok se ne ugasi, pa ga upali ponovo...
Jer ako jebe JB najvjerojatnije ce ga baciti u safe mode nakon kaj ga ponovo upalis...;-)...
I samo stisnes restart ako ti izbaci upozorenje za safe mod i radit ce normalno opet...;-)...
Database Error Database error
The BMW Auto Klub forum database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the www.bmwautoklub.hr home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The www.bmwautoklub.hr forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
evo nepbrem ni primit pm niti poslat zato se tu javljam kad sam htel otvorit privaten poruke ovo gore mi samo izbacuje:no:
Neznam dali je problem do mene ali zadnjih dana mi uopce neradi dugme "oznaci sve teme procitane"
Kada ga stisnem dobijem ovu poruku na donjoj slici.
+ na Firefoxu se mogu ulogirat tek nakon 7-8og pokusaja a nakon 5. me automatski blokira na 15 min :o na Exploreru isto probao i tamo se npr uopce nemogu ulogirat, upisem nick i pass i kad stisnem login pise da sam ulogiran i kad treba pokazat forum pokaze stranicu kao da sam gost, ne prihvaca uopce.
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/842/s3i0.jpg
Isprazni cache i resetiraj postavke oba browsera na default, nesto si sjebao, forum radi normalno.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ovo je bilo brzo :D Ocistio cache, ide ko zmaj.
Kod postanja na neodradjene teme, ne uvijek na iste mi zadnjih par dana zna izbaciti "Tapatalk error 2203" i ne mogu postati, reinstaliran Tapatalk prije 3-4 dana i sad mi se desilo opet, s tim da mi se od tada pocelo dogadjati da me izbaci na stranicu za prijavu na forum i kad upisem pass i nick me odjebe (tj napise tapatalk error 2203), a kad stisnem cancel radi normalno dok se opet ne pojavi...
Ne znam do cega je...😞...
Izbrisi cashe u tapatalku...
Na pocetnom ekranu tapatalka, settings, clear cashe ;)
http://img.tapatalk.com/d/14/07/02/ajutudam.jpg
Ajde budemo vidjeli sada kak bu se ponasalo...😊...
Hvala Mouse...😉...
Sad je bolje
Sent from my Commodore 64
Izgubio se onaj potpis uredaja, bar kod mene. Odlicna stvar jer me to maksimalno nerviralo, do te mjere da sam tu i tamo editirao postove...
Ja imam account na tapatalku i odmah mi povuce sve forume i sve postavke koje sam prvi put postavio...
Mislim da imamo svi jer se moras ulogirari u tapatalk kada ga reinstaliras...
Q: dali je moguce pogledati sve svoje zapocete thread-ove? npr kao sto je bilo moguce prije godinu-dvije
Sad je moguce pogledati zadnje 4 stranice postova/thread, ima li kako nacina vidjeti sve?
Ja san nekidan gleda. Nisan usa preko tapatalka nego preko Chromea. Udes na svoj profil i piše ispod slike last started threds. Bar je nekidan tako bilo
Znam, to i trazim :o
Znaci otvoris last started threds i on ti izlista 4 stranice a na svakoj ima karikiram cca 20ak thredova..dok si prije (bar mislim) mogao na toj opciji naci sve thredove koje si ikad otvorio i postove koje si ikad napisao..jer nije bilo limita od 4 strane.
Moguce i da sam to pomjesao s nekog drugog foruma ili starog bmw foruma :o
Oj.
Imam vec par dana problem s otvaranjem tema. Javlja mi Database error kad probam bilo koju temu otvorit. Jucer nisam mogel otvorit forum uopce. Sjetil sam se probati prek Tapatalka i sad od tud pisem ovaj post. Cul sam se prek PMa s ljudima koji imaju isti taj problem. Ocistil sam cache i sve totalka al jos uvijek isti problem. Browser je Chrome, ista stvar mi je i na mobu kad probam u browseru otvorit.
Ima problem neki generalni na forumu il je to do pojedinaca?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Imaju svi mislim.. samo na tapatalku radi kak treba....
Na Tapatalku isto nije bas radilo kako treba, zahtjevalo je prijavu na forum i nije htjelo otvoriti nakon prijave.
Ja ne mogu otvoriti teme preko kompa sa Operom, javlja gresku. Na taptalku mi sve radi normalno.
Moli se netko od moderatora, supermoderatora, administratora, superadministratora, potpredsjednika, tajnika ili predsjednika da se oglasi s objašnjenjem.
Crkli su neki diskovi na serveru, sinoć je naš admin Tolt prebacio forum na drugi server i popravljao greške još večeras..javite ako je još problem
Hvala na povratnoj informaciji. Meni je danas sve dobro, otvara teme normalno i nema errora vise.
Pozdrav,
Ne radi mi trazilica sta god upisem pise da ne pronalazi pa tako i kad upisem tipa BMW :D.
Drugo pitanje zasto me automatski odjavi nakon cca.10min? Postaje iritantno ,posto sam na "poslu" radim i u slobodno vrijeme zujenm malo po forumu da vidim sta ima i svako malo mi izbaci da se moram ponovo prijaviti probao sam i s Remember me ali opet isto :/
pozz
sta je s editom?
Meni ne da postavljati fotke i doavati smješke. A također me iritira i što me brzo izlogira.