Ovo je predobro, ljudima ne radi tražilica i moderator napiše ovo :thumbsup:
Printable View
najbolje napravit Thread "Upustva za tražilicu" hahahha
Suki nemrzi te nitko.Neću imenovat nikoga ali sam vidio više puta kako admini i moderatori znaju bit neugodni kad recimo netko nov dode i napravi Thread a sličan e bio par puta prije pola godine.nigdje veze kako netko ko nije na forumu moze znat da je to bilo i slično.i svi govore traži bio je takav Thread, i onda covjek ode na tražilicu i ona neradi i onda ostane nigdje. I sta da taj čovjek kaze za ovaj forum? a kamoli da ga nekom predloži da bude još članova.
na kraju krajeva neka čovjek napravi svoj Thread dok recimo nerješi problem koji ima,tu smo da jedni drugima pomažemo. Bar ja na to tako gledam
Nikad nisam reagovao na takve stvari, ugl sam brisao usere a sad su mi i tu opciju ukinuli :laugh:
Iz određenih razloga se prešlo na ovu verziju foruma u kojoj se tražilica ponaša, ajmo reći nespretno. Razloge zbog koji se prešlo ne mislim navoditi. Ukoliko se situacija popravi, sredit će se i tražilica. Ukoliko se koji forumaš nađe uvrijeđen, razočaran i povrijeđen time da tražilica radi tako kako radi i ako ne može živjeti bez nje, preporučam mu da digne svoj forum ili da potraži sreću na nekom od drugih BMW foruma u Hrvata, ili u regiji :bye1:
Također, ako se netko nađe uvrijeđen nakon mog odgovora, molil bi da ne prosipa žuć i frustracije po forumu, nek se ne brine dali će na forum doći novi članovi i nek ne daje savjete da pogledamo kak radi tražilica na nekom super forumu :bye1:
Over & out.
nisam konkretno mislio na tražilicu nego na ovakvo ponašanje.
ja trazilicu uopce i ne koristim i ne govorim zbog sebe nego za dobrobit foruma i vaše nedolično ponašanje.
ja sam ocekivao profesionalan odgovor tipa: "trašilica trenutno nije uredu nadamo se da ce ubrzo bii svima ok.radimo na tome"
a ne ponašanje poput kauboja i rasipanje neke sile zato sto ti mene mozes bannovat a ja tebe ne.
adminima i moderatorima bi svaki savjet dobro dosao i o svakom savjetu bi trebali razmislit jer time poboljšavate forum i članovi postaju zadovoljni a samim time bi i vi bili zadovoljniji jer napredujete.
a ne zabranjivat ljudima da daju savjete.
opet kazem sto se mene tice trazilicu ukinite meni je svejedno ja samo pričam za dobrobit foruma.
nisam baš prekratko a i dosta sam skontao ekipu jer svaki dan uđem na forum minimalno jednom samo sto nešaram gluposti po temama.evo ovdje mi ispala prilika da kazem par stvari za forum i to je sve.vidio sam i ja puno stvarno glupih pitanja i stvari koje ljudi rade i zapitkivaju da se lupis po glavi.ali opet svi smo mi nekad bili bez ikakvog znanja i sve nam je bilo novo i nama je netko nekim savjetom puno pomogao.ako vec neces nekom pomoc preskoci temu nemoj covjeku odnemagat.jel tako?