Re: Kako vam se svidja novi izgled foruma?
:msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
marino
Meni fali new posts u gornjem desnom uglu...Koliko je treadova od zadnjeg posjeta...Inace sve ok!Zadovoljan sam!
To i meni strasno fali, sa ovime se borim, ali ta opcija bi bila vise nego dobrodosla nazad
Quote:
Originally Posted by
Huho
To i meni strasno fali, sa ovime se borim, ali ta opcija bi bila vise nego dobrodosla nazad
Momci, i meni to fali :D To je plug-in koji jos nije update-an da radi na 4.0. Vise puta dnevno pratim plug-in library tako da cu tu opciju vratit natrag cim izadje!
Sam template mi je za 11/10 ocjenu.. Predobro
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Momci, i meni to fali :D To je plug-in koji jos nije update-an da radi na 4.0. Vise puta dnevno pratim plug-in library tako da cu tu opciju vratit natrag cim izadje!
Znaci ima nade :clap:, ostalo je :thumbsup:
Pa new post se dobije tako da se klikne gore na "What's new".
A općenito meni se ovo ništa ne sviđa.
Nije loše, nego zašto mi na početnoj strani nema one ikone jel bilo postova ili ne?
Opcija New Posts postoji u gornjem ljevom uglu. Na početku mi je trebalo da se naviknem na novu poziciju ali sada je ok :msn-wink:.
lijepo izgleda, kad sam otvorio forum mislio sam da sam fulo link i da sam na bmwclubcroatia,, posto i oni pred par dana isti skin stavili
Daj više složite ovaj Reply buton, kaj god da kliknem aktivira mi Quick Reply ili Reply sa Quote....
I da ja sam glasal da ovo nevalja, jer mi fakat nevalja...., blješti ko da gledam u neonsku cijev....
Nisam oduševljen, pre bijelo mi je, poslije umornog dana nemam volje gledat u to blještavilo, meni je stari bio zakon, ovo mi je totalna koma, iskreno. Znam da ste uložili volju, ali ste pitali što mislimo.