e to si u pravu...
Printable View
e to si u pravu...
Croatia zakon...svi ostali k.... Pogotovo taj super jeftini euroherc....sramota je sta rade ljudima koji su imali stete kod njih..i da smo mi pravna drzava takva osiguranja bi drzava zatvorila
Svi su za ku... kada treba dati pare...
Ne da vucen za croatiu...vec pricam realno i iskreno...imam iskustva ohoho za osiguranjima...jer mi firma s njima dosta suradjuje...i od svih osiguranja jedino croatia uredno isplati stetu u roku...i staje najvaznije ne cigane se kao euroherc i slicni...a naj smisnije je kad euroherc i slicni salju ljude po kojekakvim garazicama i fus majstorima da im se popravi steta...samo kako nebi platili popravak u renomiranim radionama...eto zasto su vam jeftininij pa vi birajte...
Ja ipak necu birat jeftinijega....a doce dan kad ce stetu isplacivat osiguranje koje uplatis a ne osiguranje od nekog drugog ko je kriv za stetu...e onda nece bit ovako zalosno ko sad dani kriv ni duzan ostanes bez auta...i na vrhuncu svega taj koji je kriv sta si osta bez auta ima neko sugavo osiguranje pa se nemos naplatit
Ako se sjecate onog mog focusa sta su mi razbili u 11. mjesecu prosle godine, jos uvijek je u servisu, cekamo da croatia osiguranje da dozvolu da se auto popravi, znaci radi se o ovlastenom servisu i autu starom godinu i pol...
Jos uvijek cekamo...
Prvo daju malo po malo, pa bi da popravljamo auto sa polovnim djelovima itd izd...
Attachment 13903
Nezz sta rec ti si iskreno prvi od kojeg sam cuja za ovakve probleme s croatiom...jedini razlog da te jebu je ako je neka muljaza sa steton...al ako je sve cisto tribalo je davno bit isplaceno...al ima rjesenje i za to ako si cist kao sta tvrdis...tuzi ih i teazi nadoknadu stete za svaki dan koji je auto bilo razbiveno...znaci nesto kao lezarina...druga stvar ako je auto od firme...imas pravo trazit da ti plate auto iz rent a cara
normalno da je tu nešto sumnjivo oko tog forda. ako je po policijskom zapisniku utvrđen krivac CO_u se samo ispostavi račun od servisa. naravno servis pozove procjenitelja ako ima kakvih dodatnih troškova
Procjenitelj dode u svakom slučaju napravit procjenu i snimit sve. Ako je vozilo u nevoznom stanju.
Ako je u voznom treba u osiguranje.