Re: Like/dislike funkcija po uzoru na Facebook
Quote:
Originally Posted by
jure
Nisam za to. Tulipani ce ionako uvijek pisati neke kratke postove isto kao i novi clanovi koji se zele docepati dovoljnog broja postova tako da bi mogli okaciti oglas.
Ako se implemetiraju lajkovi onda ce se opet neki natjecati tko ima vise lajkova...
Broj postova nije jedini kriterij za otvaranje ponude i potraznje vec i broj dana na forumu, tako da nabijanjem postova nece nista postic.
Ako ce se netko natjecat za lajkove kvalitetnim postovima, to je i vise nego dobrodosla vrsta natjecanja sto se mene tice.
Quote:
Originally Posted by
žule
Na razmatranju je i dislike opcija, zato je tebe frka. :laugh:
Dodijelit cu mu diplomatski imunitet :laugh:
Ja sam za ionako sam većinu vrimena preko gejfona na forumu bez signala i ne uspijen odgovoriti na budalaštine!: II
Quote:
Originally Posted by
fast & the furious
ja sam za lajk/dislajk ali ovo kaj si loood? gorjet če PM-ovi radi žicanja lajkova :bangin:
Druže, nisi valjda mislio da sam bio ozbiljan sa tom izjavom... :cmf
definitivno bolje like/dislike, nego da padobranci nabijaju postove sa uber cool komentarima... :thumbsup:
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Broj postova nije jedini kriterij za otvaranje ponude i potraznje vec i broj dana na forumu, tako da nabijanjem postova nece nista postic.
Ako ce se netko natjecat za lajkove kvalitetnim postovima, to je i vise nego dobrodosla vrsta natjecanja sto se mene tice.
Ja to znam ali novopeceni clanovi ne znaju pa nakon 20 idiotskih postova ipak okace oglas u "parlaonica" ili "dijelovi i odrzavanje".
Znas i sam da ce se vise lajkati postovi u kojima se podbada ili se neko nekome hoce uvuci u guzicu.
Novopečeni članovi uopće ne pročitaju pravila foruma, pa se čude ko pura na dreku kad dobiju infraction zbog nepotpunog profila ili kršenja pravila foruma otvarajući oglas sa tek dva napravljena posta i to u još krivoj sekciji.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Ta bi funkcija bila još jedan mali doprinos ljudskom otuđenju i podrška već ionako dobro razvijenoj nepismenosti. :spidy[1]:
Ne, jer forum nije facebook - ovdje bi se trebala poticati konstruktivna rasprava - s ovim se to neće.
LIKE!!!
Quote:
Originally Posted by
Suki
LIKE!!!
Suki ovaj puta kontradiktoran sam sebi a Bruno.. Pura NA dreku.. aahahahahahaha:fishing[1]::fishing[1]:
Quote:
Originally Posted by
exile
Suki ovaj puta kontradiktoran sam sebi a Bruno.. Pura NA dreku.. aahahahahahaha:fishing[1]::fishing[1]:
Zanimljivo je da su i Suki i Ante-bmw glasali ZA, a zdusno se slazu s Petrom! :cmf
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Zanimljivo je da su i Suki i Ante-bmw glasali ZA, a zdusno se slazu s Petrom! :cmf
Oni su, reko bi narod, palitelji žita.
Postove bi trebalo kategorizirati kao koristan/nekoristan, evidenciju cak i prikazati u profilu, organizirati nesto slicno kao sto se prijasnjih godina glasalo za forumasa godine, top 3 simbolicno i nagraditi. Sama like/dislike funkcija je opet voda na mlin spamerima sa 10.000 postova, dok pravi sarafdzije i stari forumasi gube volju za sudjelovanjem u moru dudlanja kite i de si caree komunikacije.