u pravilniku foruma stoji da se nick ne moze mijenjati, e sad ja ovdje govorim o pravilniku za druge stvari necu ulaziti.......
Printable View
hvala javit cu se... e pa onda je to super kad drugi ne mogu citati, znaci to je poboljsano sjedinjenjem :drunk[1]:
Meni se pak čini da su se kriteriji registracije na forum u zadnje vrijeme drastično srozali.
Vidim da po forumu iskaču kojekakvi 'članovi', bez normalnih podataka, pravog imena i prezimena (ako je uopće ikakvo i navedeno), nesuvislih korisničkih imena (npr. ždhc2uw7), sa 0 postova, bez ikakvog normalnog predstavljanja itd...
Nije da me sad to neizdrživo smeta, ali smatram da je nakad bilo više reda.
Npr. maloprije mi se na PM obrati ovaj član na stranom jeziku:
chwdp
Status
BMW početnikRegistriranApr 2012Postova0Ime i prezimeMarLokacijakrakowVozilo525
Ovaj je još i dobar, kakvih sam vidio.
Nebi bilo zgorega da admini malo bolje to kontroliraju. Pravila foruma, točka 1.5
1.5.
Svi korisnici foruma su dužni ispuniti profil točnim podacima (ime, prezime, lokacija). Administratori zadržavaju diskrecijsko pravo deaktivirati korisnički račun bilo kojeg člana ukoliko posumnjaju na točnost unesenih podataka!
Dakle, ajmo redom:
1. Clanovi bez imena i prezimena su oni koji su importirani s AK BMW foruma, a jos nisu posjetili ovaj forum. Zbog nacina na koji je koncipiran ImpEx (vBulletinov softver za migraciju bazi podataka), svi korisnici nakon migracije kada se prvi put logiraju na novi forum, moraju POTVRDITI ispravnost importiranih podataka, nakon cega se oni pojave u profilu. Stavio sam i obavijest koju su dobili svi korisnici cim otvore forum. Dakle, imajte strpljenja, a oni koji ne budu vise posjecivali forum, necemo im zamjeriti sto nemaju unesene podatke...
2. Oni kojima je previse novih postova na forumu neka koriste ovu opciju: http://www.bmwautoklub.hr/forum/show...riranje-foruma Ukoliko im je i dalje to problem, neka popiju dvije kratke prije logiranja na forum ili neka kupe drugu marku auta ciji forumi nisu toliko popularni pa tamo nadju svoje mjesto pod suncem. Napokon zivimo u slobodnoj i demokratskoj drzavi, pa svatko ima slobodu izbora.
3. Svi korisnici mogu u svakom trenutku bilo kojem od Administratora poslati PM i prijaviti bilo kojeg drugog clana s foruma uz obrazlozenje zbog cega smatraju da doticni krsi neko od pravila foruma i biti ce poduzete adekvatne akcije.
Lijep pozdrav.
Taj korisnik spada u grupu "Users awaiting E-mail confirmation". Dakle, nije jos kliknuo na verifikacijski link u mailu da bi mu se aktivirao account. To sam upravo rijesio tako sto sam kompletno onemogucio pregledavanje foruma i koristenje PM-a toj korisnickoj grupi. Molim te proslijedi mi njegov PM.
Ubuduce molim sve clanove da ukoliko imaju primjedbi ili komentara neka se obrate nekon od Administratora ili postave thread u za to pripadajucoj kategoriji, a ne da revoltirani stavljaju razocarane postove na forum nakon sto taj problem ignoriraju "zadnje vrijeme"!
sto se mene tice moze lock, moze i promjena naslova threada... sve je korektno izreceno :lock:
neka stoji ako bude jos primjedbi vezanih za ukus sarme i tako to :laugh: