Re: AK BMW Croatia u Ogame
Igra je za debile zato sto stalno trebas biti online.Da bar drkaju il nesto al ne oni samo se "bore" :lol: Ti kraljevi(friks) naviju budilicu u 3 sata ujutro da mogu izgradit nekakav reaktor za nekakvo intergalakticko drkanje u svrhu svrsavanja neprijatelja. :lol: :lol: :lol:
Quote:
Originally Posted by Vuka St
Igra je za debile zato sto stalno trebas biti online.Da bar drkaju il nesto al ne oni samo se "bore" :lol: Ti kraljevi(friks) naviju budilicu u 3 sata ujutro da mogu izgradit nekakav reaktor za nekakvo intergalakticko drkanje u svrhu svrsavanja neprijatelja. :lol: :lol: :lol:
:doh1: Hehe, zato sam ja izabrao taktiku kornjace pa se nemoram budit u 3 ujutro neg kad se dignem dignem, a 26. na ljestvici sam trenutno :naughty:
Ajd pokusaj i ti pa da vidis koje su to cari ogamea :clap:
Ne treba meni to.Ja carbon peglan kad mi je dosadno. :) Igran carbon samo da otkljucam m3 gtr... :) :lol:
Quote:
Originally Posted by Vuka St
Ne treba meni to.Ja carbon peglan kad mi je dosadno. :) Igran carbon samo da otkljucam m3 gtr... :) :lol:
kaj na kraju ga dobijes? ja sam na nekih 35% , igram za M3 i Ford GT, to su mi omiljeni auti tamo... I naravno muscle cars :wub:
M3 ne postoji u igrici kao takav nemos ga osvojit priko utrka i otkljucavanja.Idi u reward listu i pogledaj dolje desno skroz sliku i pise ti sta tribas za m3gtr napravit.Mislin totalno bolesno moras se izje*** ko mali majmun da ga otkljucas.
ja sam poslao zahtjev za savez... par puta sam vec naletio na to i nije mi se dalo pocinjat igrat... i evo sad sam se regao pa idem proucavat malo ... nije bas da se snalazim previse,al valjda budem,ako prije ne izgubim volju :D
Quote:
Originally Posted by Zac
ja sam poslao zahtjev za savez... par puta sam vec naletio na to i nije mi se dalo pocinjat igrat... i evo sad sam se regao pa idem proucavat malo ... nije bas da se snalazim previse,al valjda budem,ako prije ne izgubim volju :D
evo primio sam te u savez, ak ti nesto nije jasno samo pitaj ali evo ti jedan korisni link pa prouci...
Vodic kroz Ogame
http://board.ogame.com.hr/thread.php...ght=fleet+save
:doh1: Pogledajte kak se zove jedan savez u Ogame, GTI :naughty:
http://img521.imageshack.us/img521/851/gtizg5.jpg
Lol zac ce sve da vas napere... :)