Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Bogati filozofije na ovom forumu.
Najbolja 5ica sa najboljim motorom i 185tkm, al ne može to nigdi, raspast će se. Za 500 eura je na cesti servisiran i registriran. Onda se lijepo voziš i vidiš treba li još šta.
Pa da. I meni nije jasno što ovdje neki komentiraju.
Auto izgleda uredno, ima malu kilometražu i malu cijenu. Naravno da se ovo kupuje sa 5 tisuća eura u džepu za sredit sve što treba sredit (ako nije limarski raspadnut - al onda ga se ni ne kupuje).
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Bogati filozofije na ovom forumu.
Najbolja 5ica sa najboljim motorom i 185tkm, al ne može to nigdi, raspast će se. Za 500 eura je na cesti servisiran i registriran. Onda se lijepo voziš i vidiš treba li još šta.
Hahahah, svaka ti je na mistu!
Quote:
Originally Posted by
golub83
Po meni da na kraju dođe i 7k da ga komplet središ i regaš, nije puno ako si ljubitelj i planiraš ga vozit neko vrijeme... osim ako motor nema neki defekt koji će iskočit nakon 50 km vožnje
Vozio sam takvog, i po meni nije baš nešto poletan za skoro 3 litre
Meni ide ok....528 e39
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Ovaj E39 mi djeluje bolje nego 95% onih poderotina sa fejs grupa. Tko zeli takav auto, mislim da je dobra prilika.
Koja sam budala, da mi je negdi bliže, vjerojatno bi ga uzeo, trenutno imam samo jedan i po auto viška.:laugh:
Stavi Mtech3 volan, obnovit kožu i ovo su prava kola.
Ajmo ovak. Ako je osnova dobra (nije trul, motor nije u raspadu), uzeti ga za 2500. Rega još 500. Limarija kaj treba i nešto parcijalnog lakiranja 1000. Diskovi, pločice, gume 1500. Osnovni servis 500. Za 6 soma je to OK petica. Ne salonska petica i sigurno bude u eksploataciji još troškova, ali OK petica s kojim nije problem napraviti soma km u komadu.
Ova petica bi se vrlo lako mogla za nekoliko dana pojaviti za 4500 od drugog prodavača.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Jbt zamisli omjer snage i kilaze..A tek je na 0.3 bara
https://www.facebook.com/marketplace...4787508579515/
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Mamma mia!
Ovo je super xd