Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ma jedno je u M paketu i lijepo složen. Drugo je "nabudžen" ko da ima 300 konja.
I bolje da je to napravio nego da ih je ostavio u kladionici. Pare
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ma jedno je u M paketu i lijepo složen. Drugo je "nabudžen" ko da ima 300 konja.
Ne znam, meni broj konja ne definira je li auto lijep i ukusno dorađen.
Ima 316d koji bolje izgledaju od dosta "uređenih" M3ojki.
Svojevremeno je na forumu bio predstavljen F30 dizel u Alpina optici i sa 19" Alpina felgama i savršeno je izgledao.
Dok s druge strane, jedno vrijeme je bilo in imati bijele aute s crnim felgama, krovovima, štopovima, retrovizorima, uglavnom svime što se može zatamniti, i kad vidiš takav auto, djeluje Billa Boyracer edition, bez obzira na cijenu i konje ispod haube.
Quote:
Originally Posted by
variable
Ovaj vrijedi eventualno onoliko ga se proda po kili.. em je u raspadnom stanju em ga jos treba i uvest.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...8i/oid/4529743
Fer cijena ako su pravi kilometri.
Ovo "tiktanje" su vjerojatno šprice ili hidro podizači, italian tune up to rješava. :D
Da ga idem gledati vec bio 50% razmislio kad vidim ovu mrtvu rezervu..ali pripisati cemo to tome da auto stoji pa ih boli ona stvar koliko ima goriva,bitno da upali…samo opet onda jebes to kad moras dolaziti s karnisterom 5 litara da upali i ugrije se jer je totalno prazan..
Koda ides gledati nekakvu krsinu pod nekim drvetom, a cijena mu paprena..
Quote:
Originally Posted by
variable
Budi ozbiljan..
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Da ga idem gledati vec bio 50% razmislio kad vidim ovu mrtvu rezervu..ali pripisati cemo to tome da auto stoji pa ih boli ona stvar koliko ima goriva,bitno da upali…samo opet onda jebes to kad moras dolaziti s karnisterom 5 litara da upali i ugrije se jer je totalno prazan..
Koda ides gledati nekakvu krsinu pod nekim drvetom, a cijena mu paprena..
Ok, al šta je ovdje papreno?
Stara benzinjara petica bez registracije, moze ona meni i tebi biti stara dama i neznam sta, i sam ih volim stvarno, ali budimo realni..
To sto je trziste poludilo neznaci da je u pravu..jedino ako ces se ozeniti s njom zauvijek si ju ostaviti..a znamo da neces..