Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
v3kac
znam na kojeg misliš, mislim da je to i bio prvi u hrvatskoj.
Da prvi i još keš. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo jedan za Ivana316i...
Ivane, ako si voljan potegnut do Španjolske, možda se isplati
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...c3e8926&vc=Car
Ivan nije voljan potegnuti do Španskog, kamoli do Španjolske 😁
Lijep mi je ovaj u Malagi i definitivno interesantan za dogovor oko kupovine. Još je i Malaga na Ryanair liniji, stvarno nije strašno otići do njega.
No, shvaćam Ivana i da mu je u trenutnoj životnoj situaciji teško odvojiti više dana na kupovinu auta. Doduše i on treba shvatiti da bude teško ulovio specifičan auto po zanimljivoj cijeni u krugu 100 km od kuće.
Makar, ovako na prvu, ovlaš i čisto iskustveno, sumnjam da ovaj 328i ima 76.000 km. Ali i da ima 150.000 km cijena je i dalje ok.
Da, isto mislim da je. Ako nije bio u nekom unfallu i s obzirom na kilometre, bila bi dobra kupovina. Nadam se da je M ab werk. Vidim da je dobro opremljen. Ima i HIFI ozvučenje.
Uh, da sam u potrazi za e36 cabriom, ovom bi trazio jos detaljnih slika i na nevideno krenuo sa 11-12k u Spanjolsku.. da sam ja u pitanju vjerovatno bi vec kemijao i kako se dovest na kotacima do Hrvatske, a ne ga na prikolicu [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bitno je i u kakvom je stanju krov. Kako Pero veli, ako su kilometri pravi, ovo je šteta fulati
Najbolja boja, felge, motor, oprema... još ako nema preko 150.000 km i dobro je stanje svega (vrhunsko ionako sigurno nije), školski primjer poželjnog E36 cabrija.
I taman za roadtrip do kuće.
Quote:
Originally Posted by
exciter
Bitno je i u kakvom je stanju krov. Kako Pero veli, ako su kilometri pravi, ovo je šteta fulati
I krov dakako, to zaboravim. Meni se recimo sjedala stražnja čine pretapecirana, a da nisu napravili šav lijepo kao u tvornici. Prednja ne vidimo...