Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Sad gledam
Stvarno su jebeni
Jbt sam je manualni unutra, vidi mu ventilaciju :a116:
https://forzaleasing.dk/salg/forslag...-550-maranello
Nije ni 575M za baciti bogami
Kaze stavka sigurnost i ekonomija: ABS :fishing[1]:
https://mygarage.dk/cars/ferrari-575m-1607573861/
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Vlasnik zgrade u kojoj zivim ima bilog..kaze vec 25god u njega. On(nekih 70god) i njegov babac se sidnu i svaki vikend djiranje. Liti/zimi,uvik u pogonu. Cujes samo cold startu u voznji doslovno nista. Iako ferkan,meni osobno jedan od najruzniji modela [emoji85]
Lajkam jedino v12
taj auto je tako blizu svega kaj nijem a to je Maranelo 550 ... taj auto se prije 10-15 godina prije mešetarskih igri moglo kupiti stvarno u bescjenje tipa 20 000 eura
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Vlasnik zgrade u kojoj zivim ima bilog..kaze vec 25god u njega. On(nekih 70god) i njegov babac se sidnu i svaki vikend djiranje. Liti/zimi,uvik u pogonu. Cujes samo cold startu u voznji doslovno nista. Iako ferkan,meni osobno jedan od najruzniji modela [emoji85]
Lajkam jedino v12
Jbt zamisli zivota, netko si ostavi kakvu kocku za lutanje, ovi imaju Ferraria i to v12 :o
jedna od boljih fora dva brata koji uopće nisu u autima samo poljoprivreda, imali iz neke trampe, crnog 458 italiju, kokoši skakale po njemu, njih to uopće nije interesiralo, mislim da su ga na kraju nekom od napaljenih poljoprivrednika isto tako dalje izvaljali godinu poslje za neki stroj nezz jesu ga uopće vozili osim taj jedan put...
Vecinom kad se trazi po supama se i nade dosta zanimljivih auta
Quote:
Originally Posted by
v3kac
jedna od boljih fora dva brata koji uopće nisu u autima samo poljoprivreda, imali iz neke trampe, crnog 458 italiju, kokoši skakale po njemu, njih to uopće nije interesiralo, mislim da su ga na kraju nekom od napaljenih poljoprivrednika isto tako dalje izvaljali godinu poslje za neki stroj nezz jesu ga uopće vozili osim taj jedan put...
U okolici Bjelovara pod nadstrešnicom od staglja stoji Maybach ko Kerumov piceki i stakori trčkaraju po njemu i jedno 2cm blata na njemu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mozda uspomena na kakva bolja vremena
znam na kojeg misliš, mislim da je to i bio prvi u hrvatskoj.