Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Svaki auto ima svoju budalu :)
Po običaju se laprda i miješaju kruške i jabuke. Onaj jedini 325i koji je prodan je startao sa 8+, a prodavač nije htio ni čuti za 7k. Također, prodavao ga je onaj švercer koji ima zajednički profil sa curom/ženom i svakih mjesec dana ima novu drljotinu za prodaju.
Na kraju ni taj auto vjerojatno nije prodan za 6,a ne može se ni blizu usporediti sa švicarcem.
Quote:
Originally Posted by Luk[B
[/B]a_ri;1023900]Po običaju se laprda i miješaju kruške i jabuke. Onaj jedini 325i koji je prodan je startao sa 8+, a prodavač nije htio ni čuti za 7k. Također, prodavao ga je onaj švercer koji ima zajednički profil sa curom/ženom i svakih mjesec dana ima novu drljotinu za prodaju.
Na kraju ni taj auto vjerojatno nije prodan za 6,a ne može se ni blizu usporediti sa švicarcem.
To je očito..
Quote:
Originally Posted by
Toni
8 je dosta više nego 6.
Prodavac nije napisao da je otisao za 8, to je bila zadnja oglasena cijena.
S obzirom da mu je lova trebala za kupovinu stana, trebao je odmah spustiti cijenu, ovako ga je na kraju ipak prodao za puno manje od prve oglasene cijene a u međuvremenu em su novci izgubili dio vrijednosti, em su cijend nekretnina narasle, a ustrvari na kraju je losije prosao nego da ga je odmah dao za 8k€.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Uša duh Vekca u njega, nemojte mu zamiriti.
Baš gledam jednu rijetku Mečku na stranom oglasu, nije išla za 6, pa su digli na 8 sad je 10.... i čekat će kupca mjesecima , i taj jedan koji ne prati tržište u želji da si nakon tko zna koliko smjeni i rintanja u očaju istresti i 7 i 8 i 9 a vjerojatno 11.
Dali je to realno po meni i nije jel 99 % tržišta neda niti 6... znači to je traženje tržišnih anomalija, a ne neki prosjek.
Npr prodajem ultra dasku za jedrenje vrijednu 10 000 eura, za 1000 na bmw forumu kupaca nema... isto tako zaljubljeniku zu jedrenje ići prodati csl e9 za 2000 eura.
Meni su draže sredine nego ovo nateravanje anomalija.
Samo primjer izgleda sjedala na originalnih 250 000km , znaci i vise nego onaj e90, a ne one poderotine na bocnicama ko na njemu..
https://www.facebook.com/marketplace...8974700771860/
Zbog toga i jos nekih detalja sam rekao da je meni pretjerana cijena na onome e90 330ix
Da je bar redizajn; Luka bi već bija po njega.: II
Ma ide on sa uvozom za 6 bez greške.