Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Je, falia san mu kilometražu. Ja san drugi gleda. Ali trkeljaš bezveze jer nitko nije spominja cifru sa uvozom. Ti si izletia sa pričom da se takav prodaje za 6. Ne prodaje, nema ih za 6...
Kad već seruckaš, onda bar pročitaj šta san napisa. Da se za takav auto na Balkanu ne može dobit baš puno, jer nikome nisu napeti kod nas, bar naspram 320d.
Doslovno svi koji san navea s oglasa su prodani za 6-7, i linkao ti oglase. Skuplji su svi još uvijek u oglasu.
Sad ti nastavi po svome..
Bija nedavno onaj sivi pfl sa 200k km na forumu. Otiša je brzo za oko 8 ako se dobro sjećam.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Bija nedavno onaj sivi pfl sa 200k km na forumu. Otiša je brzo za oko 8 ako se dobro sjećam.
Kristijanov? Znan da je prodan, al za koliko ne znam, a baš da je brzo i nije, nađi temu. :D
Vremena se mjenjaju, E36 i E46 se trazio 6cil benz sad svi drkaju na chip tuning I dizel. To ne znaci da ne bude se nesto prodalo ili nije trazeno. I da taj netko ne bude spreman to platiti. To mogu reci iz osobnog primjera, ja i?brat vozimo e70 3.0 benzince, kostali su nas vise od dizel varijante u startu ali smo trazili samo tocno odredeni model sa tocno odredenim motorom i drugi me nije zanimao. I danas ekipa komentira kako je to bezveze naspram dobrog dizela dok mene to jednostavno ne zanima I opet bi kupio isto. I sljedeci takav auto gledam opet specificno sta me zanima. Tako da kao i u svakoj prodaji, svaka roba ima svog kupca.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S druge strane, ja baš mislim da je omjer ponude takvih benzinaca i dizelaša takav kakav je otprilike i omjer potencijalnih kupaca za jedne i druge.
Ovih benzinaca ima za na prste jedne ruke nabrojati, dok dizelaša ima par stotina u oglasima i za velik dio njih nitko i ne zna koliko dugo kampiraju.
Pa zato se i ovih par prodalo, jer ima ljudi koji hoće baš to. Al dok takav kupac naleti..
320d da nije raspadnut i donekle ok cijena, prodaje se odma..
Meni je onaj svjetloplavi 325i bio baš napet, al nisam imao volje tad prodavat drugi E36 i trčat u ZG, a zamjena mu nije igrala. Dosta brzo se prodao, auto izgleda baš dobro.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Kristijanov? Znan da je prodan, al za koliko ne znam, a baš da je brzo i nije, nađi temu. :D
https://www.bmwautoklub.hr/forum/sho...-E90-330i-2005
Evo ti. Kampira je vječnost jer cifre su bile prevelike, čim je razumna cijena stavljena, brzo se prodalo.
Quote:
Originally Posted by
Toni
A ja sam nešto drugačije reka?
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
A ja sam nešto drugačije reka?
8 je dosta više nego 6.
Evo kako ja razmiljam, ja sam taj neki potencijalni kupac za 330i......kupio bih jedino e90 FL, jer mi je nikako ne sviđa pfl. Nema veze što je N52 pouzdaniji od N53, N52 nema u FL, pa otpada. Kad već kupujem takav auto, kupio bih ga isključivo u M paketu. Za PFL u non-M paketu ni ja ne bi dao vise od 5-6k, jednostavno me ne dira, ma kako male kilometre imao. Takav auto mi treba da prelazim 5-10kkm godišnje, pa potrošnja i nije neki faktor. Godinama sam vozio bmw 6 cil, sada imam 123d i baš mi odgovara, na veličinu se navikoh nekako, ali se ne mogu navići na vibracije i zvuk. Računam da bi 330i ispeglao te nedostatke, a taman je i veći iznutra.
Kod ovog crnog jedino je mana što je X, ali je velika prednost to što ima manuelni menjač.
Svojevremeno sam imao porsche 944, i kad sam rešio da ga prodam, nije bilo lako. Bio je u stvarno odličnom stanju, ali sam od početka bio svestan da u državi ima dva do tri kupca na godišnjem nivou. Da bi ta dva-tri kupca odabrala tvoj auto za kupovinu, mora biti bolji/lepši od konkurencije. Jedino zbog toga sam ga na kraju prodao, ostali su bili godinama na oglasu.
Tako da.....e90 PFL 330i ( a tek za 325i...) mislim da ima jako mali broj potencijalnih kupaca, makar se prodavao za par hiljada evra.
Za 330i FL u M paketu, mislim da ima prilično veću potražnju, ako se uopšte sme upotrebiti termin potražnja za ovakav auto.