Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Panj je definitivno Tuđman virtualne BMW scene. Koliko god je dobrog napravio na pocetku (njemu dugujemo osnivanje prvog BMW foruma), toliko je sve to ponistio sranjima kasnije.
Da, početno je imao največu zaslugu i to mu se nemože osporiti, prava usporedba je Tuđman...:laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
mrva
...nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".
Hahah, ovo mi je poznato nešto :laugh:
gledajuci sada
pao je panjev forum pocele su migracije na ak ovaj i split tu i tamo
pao je split forum sve vise ljudi migrira na ak i ovaj
ak bmw je prvi kad se upise bmwforum na googlo, i nakon sto odrade staz na ak prelaze na ovaj forum
ak forum steka jako zadnjih dana u kasne sate neznam iz kojeg razloga tako da ovaj forum moze ocekivat josh veci nalet :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Shogun
gledajuci sada
pao je panjev forum pocele su migracije na ak ovaj i split tu i tamo
pao je split forum sve vise ljudi migrira na ak i ovaj
ak bmw je prvi kad se upise bmwforum na googlo, i nakon sto odrade staz na ak prelaze na ovaj forum
ak forum steka jako zadnjih dana u kasne sate neznam iz kojeg razloga tako da ovaj forum moze ocekivat josh veci nalet :laugh:
Realno je u Hrvatskoj jedan Bmw forum dosta.
i sa jednim forumom nemoze se skupiti 20 forumasa na jednom mjestu uzivo :D
Quote:
Originally Posted by
bmwscaner
i sa jednim forumom nemoze se skupiti 20 forumasa na jednom mjestu uzivo :D
neznam ja kad sam se god najavio na bilu doslo je 20 ljudi :laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
Shogun
:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwo rthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:: notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwor thy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::n otworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwort hy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::no tworthy::notworthy:
shogy ti si car!!!!
cijeli razred triput hura za Nikolu!!!
Quote:
Originally Posted by
Shogun
...istina, bio i ja par puta...bilo nas uvijek oko 30...:friends2:friends2:friends2
Quote:
Originally Posted by
mrillegal777
...istina, bio i ja par puta...bilo nas uvijek oko 30...:friends2:friends2:friends2
vjerujem...uz chips ili eventualno kirkiriki i kolu....no kad se treba nesto ''okrenuti na raznju'' prica je totalno drugacija!
sry sto bumpam temu al nek mi netko razjasni o BMW forumima
Prije je bio onaj BMW AK i koliko se sjećam on je bio najpopularniji,e sad koliko sam skužio toga foruma više nema već je ostao ovaj koji se je spojio sa nekim drugim tako da je sad samo ovaj jedan veliki..
Sry na glupim pitanjima al nisam to baš pratio detaljno al se sjećam otprilike pa me zanima tko je tu koga i tko je s kim :D