Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
IgorK
manual ide do 100 za 8.6s (ukoliko je mehanicki tiptop) sto je ako se ne varam kao i moj stari e46 320ci kabrio sa 2.2 170hp, i to je u redu za krstarenje, automatik ne bih ni u ludilu s ovim motorom.
jest da izgleda super al je preskup ko sto Luka_ri kaze, ""Nije baš ni cijena toliko niska da zanemariš nedostatak pola motora"" xD
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Taj je u oglasniku dve godine…
.... Znači prevara :D
Ma vjerojatno je 728i dovoljan ali mislim da na kraju nećeš biti sretan. Čekaj dok se baš sve poklopi jer i sam znaš da kompromisi ne budu dugotrajni...
Ne gledam ja to za sebe, pitam tek tako 🤣🤣
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Ne gledam ja to za sebe, pitam tek tako 🤣🤣
Mogao si ga i predstaviti pa odustati jer puno troši :D
Na ovome ti se ne sviđaju boje? To šta je dugi? Kilometraža?
https://www.autoleitner.nl/en/index/...l-e38-for-sale
Vozio sam ručni 728i i bio je dobar, ali ne preko 100 na sat. Ali i ja sam čuo da nakon 100 automatik nije ništa lošiji, dapače.
Onaj srebrni je lijep, ali preskup bez obzira na male kilometre. Da je bar individual konfiguracija pa ajde, ali nije ni to.
U E38ici ipak mislim da je 740i najbolji izbor.
Ovaj srebrni je zaista raritet, ali šteta što je 2.8i
1 Attachment(s)
Ovo je definitivno najuredniji primjerak E38 kojeg sam vidio, plus što je prekrasna kombinacija boje, opreme i redizajna.
Attachment 25683
740 bez vanosa, prije redizajna jer ima lijepše prednje lampe i neka boja na koju pašu narančasti žmigavci i kratki obavezno, min 18”, idealno 20” i malo spušten.
Nekad sam i ja trubio da uvijek mora biti redizajn, slijepo kao i za većinu modela, ali danas dok sam zreliji, i meni se više sviđa preFL E38-ica, i obavezno preFL zadnje lampe, a ne kristal look koji su mahom stavljali svima, još pred 15-ak godina.
Quote:
Originally Posted by
000
740 bez vanosa, prije redizajna jer ima lijepše prednje lampe i neka boja na koju pašu narančasti žmigavci i kratki obavezno, min 18”, idealno 20” i malo spušten.
Složit ću se s plavom, tamnocrvenom i tamnije ljubičastom uz svijetli interier :) A 18" max.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Nekad sam i ja trubio da uvijek mora biti redizajn, slijepo kao i za većinu modela, ali danas dok sam zreliji, i meni se više sviđa preFL E38-ica, i obavezno preFL zadnje lampe, a ne kristal look koji su mahom stavljali svima, još pred 15-ak godina.
Razlika je u tome da je danas fora da auto izgleda što starije, a ne više što mlađe ;)