Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
marac83
Uh, jbt, kako je dobar.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Sigurno ima skinute kilometre. Taj F10 vrišti na prevaru. Ali i takav je sigurno bolji od Talismana.
2017. je imao 255 000 km
Pa sad... nisam baš siguran da je bolji od Talismana.
Evo jos jedan pravi sa 24tkm za 24k€.. sve mi se cini da je Japan obecana zemlja za iduci vikend auto [emoji15]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4552f20bc1.jpg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Znam decka koji je uzeo auto iz Japana i odusevljen je. Stanje nov.
U pm...
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Znam decka koji je uzeo auto iz Japana i odusevljen je. Stanje nov.
Japanska kultura visoko cijeni odrzavanje i popravljanje starih stvari. Tamo imućni ljudi kupuju premium europske aute, voze ih dugo i paze. Prijevoz na posao je javnim prijevozom (jer auto nema smisla u Tokiju. Nemoguće je stić igdje brže od javnog prijevoza), a auto se vozi vikendom ili u kupovinu. Zato često nemaju puno kilometara.
Evo za primjer jedan W124 karavan koji sam slikao pred par godina u Tokiju.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1236fc6585.jpg
Sta nije bila neka prica da japanci kultne japanske aute odbacuju kao staro smece. Ono, skyline, sylvie i slicno idu na smece. Ili to vise nije trend?
Ovaj 124 izgledao kao iz salona.
Quote:
Originally Posted by
Fix
Sta nije bila neka prica da japanci kultne japanske aute odbacuju kao staro smece. Ono, skyline, sylvie i slicno idu na smece. Ili to vise nije trend?
Skyline Silvie i sl nisu nikad bili skuplji.
Quote:
Originally Posted by
Fix
Cijena bilo cega dobroga japanskoga nikad nije bila veća
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Japanska kultura visoko cijeni odrzavanje i popravljanje starih stvari. Tamo imućni ljudi kupuju premium europske aute, voze ih dugo i paze. Prijevoz na posao je javnim prijevozom (jer auto nema smisla u Tokiju. Nemoguće je stić igdje brže od javnog prijevoza), a auto se vozi vikendom ili u kupovinu. Zato često nemaju puno kilometara.
Točno. Navodno jedini problem koji se može pojaviti češće nego u Europi su apšisale tkanine ili odljepljeni tapecirunzi u unutrašnjosti kod starijih vozila zbog jače insolacije nego što je to prosječno kod nas.
Ja sam komunicirao s TopClassics-om kada sam uzimao M3 E46 i dobivao sam neke ponude s aukcija - djelovalo mi je zanimljivo i u biti je trebalo samo uzeti vremena da se dobije željena kombinacija boje, kilometara. Svaki tjedan je bilo 2-3 komada na aukciji. Vjerojatno bi za jednake pare profitirao s kakvih 30-60 tkm manje u usporedbi s Europom. Naravno, pritom mimo cijene auta platiš dosta naknada i naravno, čekaš auto 2-3 mjeseca nakon što ga kupiš.