Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
Quote:
Originally Posted by
deni_90
o čemu ti pričaš?
ja zajebavam Roberta,
i još uvijek ne kužim od kuda ti ovo kaj si napisao ?
a u vezi M-a, ja za to nemam novaca, jer da imam onda bi se u njemu i vozio...
Ja isto ne kužim što je Suki htio reč...
Quote:
Originally Posted by
Certina
deni zapalio te je ko sibicu:laugh:
pa ne razumijem od kuda takvi inteligetni zaključci...
možda čovjek ne zna, da se Robi i ja poznajemo i izvan foruma ili nešto treće
što reći ? koju posluku porati :bleh:
Quote:
Originally Posted by
deni_90
pa ne razumijem od kuda takvi inteligetni zaključci...
možda čovjek ne zna, da se Robi i ja poznajemo i izvan foruma ili nešto treće
što reći ? koju posluku porati :bleh:
ja znam koju posluku ti/vi saljete i to ne krijem...u konverzaciji sam uvijek dirktan, uglavnom bolno i trebaš/cete vremena da se naviknete na to....ali to niej sve...ako pozovete odmah shvaticete da ih ima jos poput mene na ovom forumu.....
(posto i ovu temu vec pretvarate u cestitke i pozdrave i ako je ocigledno da si to radite licno&personalno vise puta dnevno).....
zelim da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve one koji me poznaju sto virtuelno sto licno a posebno korisnika pod nickom ''Jure''
Quote:
Originally Posted by
Suki
ja znam koju posluku ti/vi saljete i to ne krijem...u konverzaciji sam uvijek dirktan, uglavnom bolno i trebaš/cete vremena da se naviknete na to....ali to niej sve...ako pozovete odmah shvaticete da ih ima jos poput mene na ovom forumu.....
(posto i ovu temu vec pretvarate u cestitke i pozdrave i ako je ocigledno da si to radite licno&personalno vise puta dnevno).....
zelim da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve one koji me poznaju sto virtuelno sto licno a posebno korisnika pod nickom ''Jure''
jel se ti drogiras ?
A baš ga jebete bez veze.
Na onom forumu sam od početka, ali doslovno jer me panj pozvao par sati nakon otvaranja, bio moderator i pomogo i sudjelovao u radu i svemu.
Nakon raskola prešo na ak forum gdje sam isto moderator od početka tj nastanka.
Ovdje sam isto od početka :D i imam osječaj da su mi ta dva foruma povezana što se vodstva tiče ko da je jedan jer se redovito problemi rješavaju preko telefona sa folerom, interom i marinom, a ne preko tipkovnica jer je tako lakše.
Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova jer se nije "dao krstit", a iskreno da se mene pita ja bi to sve spojio u jedan jer ovo je samo bacanje novaca na 2 strane za hostinge, licence, i vrijeme oko administriranja/moderiranja jer ekipa je ista/identična na oba foruma i nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".
Quote:
Originally Posted by
Suki
Još malo pa će te ti i jure završit ko nemeš i marijana :bleh:
:bleh::bleh::bleh::bleh:
HAhahaahha ljubomoran sam....eto
Quote:
Originally Posted by
mrva
Na onom forumu sam od početka, ali doslovno jer me panj pozvao par sati nakon otvaranja, bio moderator i pomogo i sudjelovao u radu i svemu.
Nakon raskola prešo na ak forum gdje sam isto moderator od početka tj nastanka.
Ovdje sam isto od početka :D i imam osječaj da su mi ta dva foruma povezana što se vodstva tiče ko da je jedan jer se redovito problemi rješavaju preko telefona sa folerom, interom i marinom, a ne preko tipkovnica jer je tako lakše.
Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova jer se nije "dao krstit", a iskreno da se mene pita ja bi to sve spojio u jedan jer ovo je samo bacanje novaca na 2 strane za hostinge, licence, i vrijeme oko administriranja/moderiranja jer ekipa je ista/identična na oba foruma i nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".
znaci i tebi se to događa :laugh::laugh::laugh::laugh:
meni se isto dogodi da odgovorim na krivi forum ali na pravu temu.... :laugh: malo je zapetljano ali kontate valjda :laugh:
Quote:
Originally Posted by
mrva
Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova ....
Taj panj, strašno bitan ispada obzirom da ga ovo sve skupa uopće ne zanima.
Ne znam zašto se forumi tako ozbiljno shvaćaju.
Mene ovo sve podsjeća na saborske priče o partizanima ustašam i četnicima.
Ali, kog veseli nek se tim bavi.
Quote:
Originally Posted by
Vili
Taj panj, strašno bitan ispada obzirom da ga ovo sve skupa uopće ne zanima.
Ne znam zašto se forumi tako ozbiljno shvaćaju.
Mene ovo sve podsjeća na saborske priče o partizanima ustašam i četnicima.
Panj je definitivno Tuđman virtualne BMW scene. Koliko god je dobrog napravio na pocetku (njemu dugujemo osnivanje prvog BMW foruma), toliko je sve to ponistio sranjima kasnije.