Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Keš na ruke se može isto tako dobiti i sasvim legalno.
Dnevnicu isplatio zaposleniku na račun ili u kešu je isti vrag za državu.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Mislim na to da dio love od place dobiju na ruke.
Ti nikad nisi nekog obrtnika platia u kesu da izbjegnes PDV?
Platia sam i kavu i veceru u kesu pa je pdv zamracen a di obrtnicke radove... zato nam je kako je, onda ce se taj bunit da nema doktora, da nema policije, vojske, profesora itd... jbg druze
I uvik ponavljam za mene nine opravdanje ja cu zamracit jer ako necu ja onaj drugi ce.
Al da neko daje konobaru ispod stola 200e na placu mi je tragedija malo veca il bilo kome dr...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Mislim na to da dio love od place dobiju na ruke.
Ti nikad nisi nekog obrtnika platia u kesu da izbjegnes PDV?
Pa vecina malih obrtnika je u pausalu i ne iskazuju pdv.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
stoka
Platia sam i kavu i veceru u kesu pa je pdv zamracen a di obrtnicke radove... zato nam je kako je, onda ce se taj bunit da nema doktora, da nema policije, vojske, profesora itd... jbg druze
I uvik ponavljam za mene nine opravdanje ja cu zamracit jer ako necu ja onaj drugi ce.
Al da neko daje konobaru ispod stola 200e na placu mi je tragedija malo veca il bilo kome dr...
A po meni ti je sve to isto. Ovih 200 ka i onih 20.000 građevinaru i slično. Sve je to varanje da ne bi otišlo državi. Svi se pravdaju da je država lopovska i preskupa.
A sve skupa je trulo i nema tu neke pomoći ni pameti.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa vecina malih obrtnika je u pausalu i ne iskazuju pdv.
Daj Danko uozbilji se... Koji ti je to keramičar unutar 40k€ godišnjeg prometa? Da ne govorimo o građevinarima i slično...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Daj Danko uozbilji se... Koji ti je to keramičar unutar 40k€ godišnjeg prometa? Da ne govorimo o građevinarima i slično...
Ako ti naplacuje samo posao zasto ne bi bio. Problem je sto kod nas si pametni guraju i matrijal u promet jer imaju rabate.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ako ti naplacuje samo posao zasto ne bi bio. Problem je sto kod nas si pametni guraju i matrijal u promet jer imaju rabate.
Pa da uzme 20 eura po kvadratu i dnevno odradi 15 kvadrata tu ti je na 300 eura. Mjesečno 6.000. Nek radi 10 mjeseci i 2 leži eto ga na 60.000...
Nema ozbiljnog obrtnika koji živi od 40k€ godišnje. Pa nisu budale...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A po meni ti je sve to isto. Ovih 200 ka i onih 20.000 građevinaru i slično. Sve je to varanje da ne bi otišlo državi. Svi se pravdaju da je država lopovska i preskupa.
A sve skupa je trulo i nema tu neke pomoći ni pameti.
Tocno, najjace mi je ukrast cu ja jer je drzava lopovska... a onda sto ce radnik, i on krast? Samo sto ce on ukrast tj sto moze ukrast?
Da dalje ne trolamo...
Ajmo nogomet
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Jebote Pero sta napravi.. :laugh: