-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A ne smrdi sta je u zadnja tri mjeseca nabio 20.000?
U miniju...?
Pa sto bi smrdilo,CV zna sve [emoji16]
Ne kazem da je to sranje al cesto puta imaju pogresne inf tako da im nebi virova puno...o konkretnom primjerku ne znam al svakako se i to moze provjeriti. Ako zna cv,onda zna i nas cvh jer i oni pisu km
-
Quote:
Originally Posted by
peepe
Procitas oglas i na kraju ne znas sta si procitao, kamoli o kojem se zapravo motoru i modelu radi[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
A očito da se radi o 525d i o budali od autora od oglasa.
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Procitas oglas i na kraju ne znas sta si procitao, kamoli o kojem se zapravo motoru i modelu radi[emoji23]
I mapa od 3k€,izgleda su je rucno stampali na plocu
-
kad smo kod f10 posto su relativno jeftini i mozda postoji nada da iskoci kakav jaci benzinac za provjeru kilometraze i povijesti je dovoljno s kljucom u tomic?
-
Quote:
Originally Posted by
Certina
kad smo kod f10 posto su relativno jeftini i mozda postoji nada da iskoci kakav jaci benzinac za provjeru kilometraze i povijesti je dovoljno s kljucom u tomic?
Mislim da ne. Doduše ja pricam o Njemačkoj. Kad sam nedavno isao u BMW radi (sada) svog E61, ponio sam samo ključ i sve sto su mi mogli(smjeli) reci je kilometraža. Povijest auta ti smiju reći samo od datuma otkad je na tebe prijavljen. Za tebe se nadam da je u Hr drugačije, ali sumnjam. 🤣
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
Mislim da ne. Doduše ja pricam o Njemačkoj. Kad sam nedavno isao u BMW radi (sada) svog E61, ponio sam samo ključ i sve sto su mi mogli(smjeli) reci je kilometraža. Povijest auta ti smiju reći samo od datuma otkad je na tebe prijavljen. Za tebe se nadam da je u Hr drugačije, ali sumnjam. 藍
ma ok dodje valjda vlasnik s mnom i kljucem:laugh: direktnije me zanima vidi li se na tom kljucu istina kakva jer ne pusim bas spike da takvi auti rade 10tkm godisnje
-
Quote:
Originally Posted by
Certina
Ako nije radio servise u tomicu i ako je na vrijeme skinuo km, mozes okacit macku o rep i kljuc i ispis [emoji28]
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
Teško da bude izletila petica benzin po povoljnoj cijeni. Ili je stanje upitno ili je kupcima preskup
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ako nije radio servise u tomicu i ako je na vrijeme skinuo km, mozes okacit macku o rep i kljuc i ispis [emoji28]
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ma taj koji radi kilometre zaboli ga ona stvar za spustanje manje više, spustaju ovi sta sjede po cjele dane i cekaju žrtvu
-
Quote:
Originally Posted by
mariola
Teško da bude izletila petica benzin po povoljnoj cijeni. Ili je stanje upitno ili je kupcima preskup
Dupla cijena od najeftinijeg te karoserije na njuskalu je uvijek bila mjera za dobar bmw, okej sam s tim[emoji213]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
-
Ti onda mozes trazit di oces..cak i uvoz.
Znam ja ko ima 535i,ako oces..al je u dojcu,al isto tako ima 80ak tkm samo. Mogu pitat jel prodan ako te zanima
-
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Ti onda mozes trazit di oces..cak i uvoz.
Znam ja ko ima 535i,ako oces..al je u dojcu,al isto tako ima 80ak tkm samo. Mogu pitat jel prodan ako te zanima
mozes trazit ali naci... bmw benzinac jaci ne postoji na njuskalu duze vrijeme u nekoj mojoj cifri do 25k ima jedan koji je lila https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-35443935 nema ni opcenitno nista drugo, di koji S audi koji mi se ne svidjaju iz nekog razloga, di koji prestar mercedes i klasicne tandrkalice golf gti/r i slicno sto mi je bezveze, ocito trazim prevelik auto i motor za malo novaca:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Certina
mozes trazit ali naci... bmw benzinac jaci ne postoji na njuskalu duze vrijeme u nekoj mojoj cifri do 25k ima jedan koji je lila
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-35443935 nema ni opcenitno nista drugo, di koji S audi koji mi se ne svidjaju iz nekog razloga, di koji prestar mercedes i klasicne tandrkalice golf gti/r i slicno sto mi je bezveze, ocito trazim prevelik auto i motor za malo novaca:laugh:
Smece od motora, pare u ruke i u njemacku po n55
Po meni najjaci spec, felga boja uff
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-27191137
-
Kad svi uvoze 2.0d...msm da bez uvoza neces nista naci pametno. Taj 4cil mozda,al 6aka tesko. Nezz kad sam ih uopce kod nas i vidija na oglasu. Naoruzaj se i prati oglase po dojcu,jedina solucija
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Je tesko naci auto za +40k€ ...sigurno se i certini taj svidja ali ocito covik ima odredjenu svotu za potrositi. A i taj 28i ide sasvim lipo u f10,proba sam ga u kombinaciji s xdrive-om i vise nego dovoljno. Iste musice moze imati i s n55. S tim da njega dobrog,sa nevelikom km i solidnom opremom ni u de nece naci ispod 18k€ i to max 2012god. A 28i moze naci u top stanju,top opremi za +-15k€
-
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Je tesko naci auto za +40k€ ...sigurno se i certini taj svidja ali ocito covik ima odredjenu svotu za potrositi. A i taj 28i ide sasvim lipo u f10,proba sam ga u kombinaciji s xdrive-om i vise nego dovoljno. Iste musice moze imati i s n55. S tim da njega dobrog,sa nevelikom km i solidnom opremom ni u de nece naci ispod 18k€ i to max 2012god. A 28i moze naci u top stanju,top opremi za +-15k€
Nije oglas je bio aktivan 2019….
Ne znam da postoji 528i koji vozi preko 120-30tkm na prvom motoru[emoji23][emoji23]
N55 je cirkus motor koji u jednom f10lci sa lijepim paketom opreme moze biti stvarno keeper[emoji106]
-
Quote:
Originally Posted by
Certina
mozes trazit ali naci... bmw benzinac jaci ne postoji na njuskalu duze vrijeme u nekoj mojoj cifri do 25k ima jedan koji je lila
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-35443935 nema ni opcenitno nista drugo, di koji S audi koji mi se ne svidjaju iz nekog razloga, di koji prestar mercedes i klasicne tandrkalice golf gti/r i slicno sto mi je bezveze, ocito trazim prevelik auto i motor za malo novaca[emoji23]
Ima jos jedan 528i m paket lci 2014 za 19.900
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Nije oglas je bio aktivan 2019….
Ne znam da postoji 528i koji vozi preko 120-30tkm na prvom motoru[emoji23][emoji23]
N55 je cirkus motor koji u jednom f10lci sa lijepim paketom opreme moze biti stvarno keeper[emoji106]
A isto tako i 35i,kolega s posla kupio prije 3mj,placen u de 29t€..2013god,103tkm originalnih i eno ga u garazi bez tablica. Puka lanac na 105.
Ako si ku*ceve srice naletit ces...
ali sto god certina uzeja podrzavam odluku za benzin [emoji123]
-
Quote:
Originally Posted by
vedran_ft_
Ima jos jedan 528i m paket lci 2014 za 19.900
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
To je jako dobra ponuda ako je auto uredan
-
528i mi nije nista atraktivniji od jednog 520d, nije taj motor ni u e9x bogzna sta, a ne u f10... i koliko znam nije se u Eu prodavao.
Ili 535i ili 530/5d pa proberi sta ti vise odgovara, sve vise od toga je i skuplje za posjedovat, a sve manje nejako za f10.
-
528 u f seriji je turbo...nema.to veze za e9x serijom
-
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
528 u f seriji je turbo...nema.to veze za e9x serijom
Mislim da je tako od 2012 ili 2013 a prije toga je bio 6cil atmo
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
irmascher
528i mi nije nista atraktivniji od jednog 520d, nije taj motor ni u e9x bogzna sta, a ne u f10... i koliko znam nije se u Eu prodavao.
Ili 535i ili 530/5d pa proberi sta ti vise odgovara, sve vise od toga je i skuplje za posjedovat, a sve manje nejako za f10.
napisao sam lila naravno da bi idealan bio 550i:fishing[1]: dizel nikakvi ne dolazi u obzir nikad ih nisam volio jos koliko sam smanjio vozanje ne vidim bas nikakvog smisla, treba se izgustat s necim dok se jos moze pa makar to bio polo gti :D
-
Zasto ne bi nekog M140i?
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Zasto ne bi nekog M140i?
pokazi ga u hr i nadodaj 20k i moze.. doh :D
-
Ima za 37, ja sam mislio da vi licki medjedi to do podne na bitkojnu uzmete
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Mislim da je tako od 2012 ili 2013 a prije toga je bio 6cil atmo
Mislim da je 6ak s oznakom 523i..i to sam probao i to je stvarno onako,ni tamo ni amo. Odustao sam brzo,ali 528i je sasvim dovoljan. Iako nisam 100% sig,mozda je i tako kako kazes
-
528i je bio 3.0 atmosferac do 2011., a nakon toga 2.0T, 258 pa zatim 245 KS. 530i atmosferac je postojao od 2011. do 2013. s 272 KS, i to je zadnji atmosferac što je BMW nudio na tržištu. Mislim da 2014. više nije bilo atmosferskih benzinaca.
-
Nije 100%, 530i je zadnji 6ak atmosferac.
Nazalost ni on nije pouzdan..
-
30i znam da je atmosfera,ovo nisam znao...al njih nazalost bas i nema nesto puno u ponudi. Tih 28i 6cil nisam nijednog vidija. Ja sam trazija bas taj 30i ili 28i turbo..i onda u nedostatku odgovarajuce ponude sam svasta isa probati i na kraju uzeo nesto sto nisam nit planirao
-
528i ima N52B30 258ks dok 530i ima N53B30 272ks,ovaj prvi je isao u e70 od 2007 do 2012 sa 272ks i u neke E60, E90 oznake ne znam modela jer sam ih viđao i pod 325i i pod 328i 530i
-
Jbt koji djumbus,ko to moze sve povatati vise...prije sam makar uvik zna sto od koje oznake ocekivati [emoji1787]
Ugl.taj slabiji atmosferac nemojte ni gledati..sav je niakkav,anemican. 30i 272 ks je vec nesto bolje,28i turbo je takodjer dobar..pricam o osjecaju u voznji ne izdrzljivosti. 35i necu ni spominjat,to je bomba,al za njega nisam ima para ako ocu da bude kakav ocu
-
N52 je oldskul motor i puno bolji od N53, ako bi već atmo.
-
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Jbt koji djumbus,ko to moze sve povatati vise...prije sam makar uvik zna sto od koje oznake ocekivati [emoji1787]
Ugl.taj slabiji atmosferac nemojte ni gledati..sav je niakkav,anemican. 30i 272 ks je vec nesto bolje,28i turbo je takodjer dobar..pricam o osjecaju u voznji ne izdrzljivosti. 35i necu ni spominjat,to je bomba,al za njega nisam ima para ako ocu da bude kakav ocu
Ti si koliko kužim probao 523i on je 204ks i on nije neko ludilo, N52B30 sa 258ks bi trebao ići pristojno probao sam ga u E60 i imam ga u E70 ali zadnju generaciju 272ks
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
N52 je oldskul motor i puno bolji od N53, ako bi već atmo.
Da N52b30 je zadnji jednostavni bmw 6cil atmo, ima nekih sranja ali lako se riješe uz pravilno održavanje, mi ih imamo 2kom jedan na 241tkm drugi na 280tkm i zasad osim održavanja nema sranja
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ti si koliko kužim probao 523i on je 204ks i on nije neko ludilo, N52B30 sa 258ks bi trebao ići pristojno probao sam ga u E60 i imam ga u E70 ali zadnju generaciju 272ks
Taj sa 204 ks,ali i onaj sa 272ks isto...i 245ks turbo. Ali nitijedan nije bio u Mpak a nisam moga uklopiti koji dan slobodan na poslu da idem malo dalje po auto tako da sam uzeo nesto sasvim drugo
-
-
Quote:
Originally Posted by
Gio_AC
Odličan!! Osobno jedan od najljepših modela ikad izašlih iz VW-a...