Re: Ovdje prijavite nedostupnost foruma !!!!!
Nemam BMW (zapravo nemam ni auto) pa mi ne treba clanstvo ali sam spreman uplatit koju kunu. Edit bi dobrodosao ali mislim da bi se moglo drukcije istaknuti one koji placaju clanstvo od onih koji ne. Edit funkcija je dio funkcionalnosti a ne kozmeticke naravi. Ako netko voli igrice onda zna da losije prolaze one koje su pay to win od onih gdje se placaju samo kozmeticke opcije. Primjerice Fortnite.
Nije bilo lose i ono lajkanje sta je bilo opcija
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
5TOLE
Nemam BMW (zapravo nemam ni auto) pa mi ne treba clanstvo ali sam spreman uplatit koju kunu. Edit bi dobrodosao ali mislim da bi se moglo drukcije istaknuti one koji placaju clanstvo od onih koji ne. Edit funkcija je dio funkcionalnosti a ne kozmeticke naravi. Ako netko voli igrice onda zna da losije prolaze one koje su pay to win od onih gdje se placaju samo kozmeticke opcije. Primjerice Fortnite.
Slažem se, zabrana edita samo nagrđuje strukturu tema po forumu i totalno je neprikladan 'premium' feature.
Je li bolje imat 20 clanova kluba koji placaju 300 kn, ili recimo 500 koji placaju po 50 kn?
Ili je neka druga caka da toliko kosta?
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ozbiljno? Nakon ovoliko drame i kukanja?
Pa ne mora pisati u pravilima. Nigdje ne piše ni da imaš edit. Zašto bi onda uopće pisalo išta o editiranju...?
Sta tebe briga?
jebote led, vi se svadjate oko ediat, kao da je to nesto bitno.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Ma bitno samo da je neka svađa:)
Sta ste babe, svaka rasprava i razgovor je po vama svadja.
@solar
Bas sam se nasmijao :D