Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
forum je u jednu ruku bio dobar
ali u drugu los jer nije radio search
bio je dobar forum i bila je zajebancija :notworthy:
to kaj Panj nije imao volje dignuti ga iz mrtvih je druga priča...
Ne "onom" forumu je prodaja bolje funkcionirala. Isto tako unakrsni pozitivni marketing medju nekolicinom clanova je bio na zavidnoj razini.
Ovdje smo vise skloni izasrati tudje sto vise odgovara Hrvatskoj realnosti.
Quote:
Originally Posted by
wragg
Odavno ne vidjeh vise licemjerja u virtualnim prostranstvima koliko na ovom threadu. Sad ispada da nikome onaj forum nije valjao, a vidim tu bas na ovom threadu dosta imena koja su svrsavala od same pomisli na Panja i njegov forum....
Quote:
Originally Posted by
jure
Ne "onom" forumu je prodaja bolje funkcionirala. Isto tako unakrsni pozitivni marketing medju nekolicinom clanova je bio na zavidnoj razini.
2 wragg: odlicno (hrabro) sroceno :laugh: kako bi neki rekli - potpisujem
2 jure: istina za prodaju i marketing, valjda ce sada i ovaj forum zaziviti u tom pogledu :laugh: a za ovo drugo (hrvatsku realnost) si i ti sam dosta zasluzan, mozda i ponajvise :msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
jure
Quote:
Originally Posted by
BMW320i
a za ovo drugo (hrvatsku realnost) si i ti sam dosta zasluzan, mozda i ponajvise :msn-wink:
Slazem se u potpunosti. Netko na mene kao online licnost gleda pozitivno netko negativno. Ako me se smatra i vise negativnim, nisam od onih kojima to tesko pada jer zele biti guba i supac sa svima ekipic'm.
Ja priznam da volim (IMHO realno) izasrati tudje i nikad ne dopustam da me netko uvjerava kako je njegovo govno sladje nego moja pita. Znam sto imam i ne dopustam tj. ne podlijezem nekakvim virtualnim mjerilima i online propagandi.
Isto tako realno gledam i na nesto svoje i kazem istinu makar i ona bila izasrana.
On other hand, u stvarnom svijetu volim dati nekome prizanje i pohvalu ako uradi nesto hvale vrijedno. Na hvale vrijedno ne mislim da odabare prikladne 19" felge za E92 ili slicno. :msn-wink:
Ja moram priznat da mi stvarno nije jasno zašto neki stalno potenciraju priču koliko tko ima para i koji auto vozi.
Na auto forumima se okupljaju manje-više isti ljudi, ljudi koji vole aute na ovaj ili onaj način, netko voli E36 zabijen u pod preširokih kotača, netko voli dizela, netko Grobnik, netko voli nove aute. To nas sve čini auto entuzijastima.
Ali u konačnici, svi smo mi isti, jer smo spremni potrošit na auto i uživat u njemu više nego običan user koji kupi Golfa. Razlika je jedino u tome što netko ima više novaca za potrošiti ili isto u kraćem vremenskom periodu.
Jer gle, na kraju dana, skup auto, dobar sat na ruci i dobra obleka ne garantiraju da će te ekipa zvat na kavu. Ako si čovjek onda će te zvat a ako nisi, neće...
Eto tako ja vidim stvari pa sad udrite slobodno ako se netko ne slaže sa mnom.
Quote:
Originally Posted by
LAF
Ja moram priznat da mi stvarno nije jasno zašto neki stalno potenciraju priču koliko tko ima para i koji auto vozi.
Na auto forumima se okupljaju manje-više isti ljudi, ljudi koji vole aute na ovaj ili onaj način, netko voli E36 zabijen u pod preširokih kotača, netko voli dizela, netko Grobnik, netko voli nove aute. To nas sve čini auto entuzijastima.
Ali u konačnici, svi smo mi isti, jer smo spremni potrošit na auto i uživat u njemu više nego običan user koji kupi Golfa. Razlika je jedino u tome što netko ima više novaca za potrošiti ili isto u kraćem vremenskom periodu.
Jer gle, na kraju dana, skup auto, dobar sat na ruci i dobra obleka ne garantiraju da će te ekipa zvat na kavu. Ako si čovjek onda će te zvat a ako nisi, neće...
Eto tako ja vidim stvari pa sad udrite slobodno ako se netko ne slaže sa mnom.
kaj ti znaš, voziš M3 i nemaš pojma kak je nama koji nemamo za M-a :bleh:
šalu na stranu,
dobro napisano :msn-wink:
samo se sad pitam, zašto me onda ne zoveš na cugu u 2012.-toj :laugh:
Quote:
Originally Posted by
deni_90
kaj ti znaš, voziš M3 i nemaš pojma kak je nama koji nemamo za M-a :bleh:
šalu na stranu,
dobro napisano :msn-wink:
samo se sad pitam, zašto me onda ne zoveš na cugu u 2012.-toj :laugh:
bas super sto si sa nama (naravno između redova) podijelio to kako ti ustvari imas za ///M-a ali ga ne zelis imati ili ti ne odgovoara i jednostavno to moras pdijeliti sa nama cisto da znamo da ne bi nedaj boze neko pomislio kako si ga nemozes priustiti.
Quote:
Originally Posted by
Suki
bas super sto si sa nama (naravno između redova) podijelio to kako ti ustvari imas za ///M-a ali ga ne zelis imati ili ti ne odgovoara i jednostavno to moras pdijeliti sa nama cisto da znamo da ne bi nedaj boze neko pomislio kako si ga nemozes priustiti.
o čemu ti pričaš?
ja zajebavam Roberta,
i još uvijek ne kužim od kuda ti ovo kaj si napisao ?
a u vezi M-a, ja za to nemam novaca, jer da imam onda bi se u njemu i vozio...
deni zapalio te je ko sibicu:laugh: