Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Ovaj se prije godinu dana prodaval za 12000 €, ali je imal druge felge. Mislim da su bile style 24 (da li orginal ili ne nisam siguran).
Quote:
Originally Posted by
exciter
Ovaj se prije godinu dana prodaval za 12000 €, ali je imal druge felge. Mislim da su bile style 24 (da li orginal ili ne nisam siguran).
Inflacija bratko :-)
Da, to je taj. Znam cijelu povijest 😁
Pred malo manje od 2 god bio prodan za 5000 € na njemackim tablama. Nakon uvoza se prodao za 7500, pa dalje za 11 i sad se trzi za 14. Javio mi se na messenger sadasnjo vlasnik da mi ga da za 11500.
Ja koliko sam skuzija trazis iskljucivo auto za gust i volis e36. Mislim da ce ti bit zao ako uzmes e46. Pogotovo s obzirom na budget..mozes naci jako dobar e36 i biti zadovoljan i sritan svaki put kad ga pogledas
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Ja koliko sam skuzija trazis iskljucivo auto za gust i volis e36. Mislim da ce ti bit zao ako uzmes e46. Pogotovo s obzirom na budget..mozes naci jako dobar e36 i biti zadovoljan i sritan svaki put kad ga pogledas
Apsolutno se slazem.
Mislim da je sve ostalo uzimanje da se eto uzme,ali u dubini sebe nece biti 100% zadovoljan,ako mu je prvi prioritet bio e36, u tom slucaju na e46 ce se samo naviknuti.
A jebes onda to sve
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Da, to je taj. Znam cijelu povijest [emoji16]
Pred malo manje od 2 god bio prodan za 5000 € na njemackim tablama. Nakon uvoza se prodao za 7500, pa dalje za 11 i sad se trzi za 14. Javio mi se na messenger sadasnjo vlasnik da mi ga da za 11500.
Na slikama izgleda bas dobro, ako stvarno i uzivo tako izgleda i nema nekih problema, meni se to cini ok cijena
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
bio je takav m3 u Puli smg, nisam 100 % siguran ali mislim da je to taj auto, bio je u svoje doba poprilično jeftin svi su ga zaobilazili jel je bio smg, a to je bilo očajno pa je swapan na manual, tada cca 2013 je imao barem 3-4 sloja boje na sebi i td...
Stvarno ne vidim da u sadašnjem stanju ako je stvarno tip top vrijedi više od 15 000 plafon plafona, ipak je to star auto, koji traži intenzivno održavanje, u cijeni mi ne igra nikakvu razliku dali je ili nije po win-u smg ili manual.
Cijenu formiram samo po tome koliko taj auto može još odvoziti-trenutna kondicija/koliko brzo traži lovu da ostane u kondiciji-koliko km se može sa njim napraviti u 5 godina.
Plafon 15+10 eura u 5 godina = 25 000 za hobi auto od 300 ks.
Kolega je mehanicar, medu najboljima u Umagu i okolici i ako netko zna nesto napraviti na bmw on je medu tim osobama.
A auto je bivsi od Ive Znaora,od njega ga je i kupio.
Tko ga je vozio prije Znaora to neznam stvarno..
Quote:
Originally Posted by
v3kac
bio je takav m3 u Puli smg, nisam 100 % siguran ali mislim da je to taj auto, bio je u svoje doba poprilično jeftin svi su ga zaobilazili jel je bio smg, a to je bilo očajno pa je swapan na manual, tada cca 2013 je imao barem 3-4 sloja boje na sebi i td...
Stvarno ne vidim da u sadašnjem stanju ako je stvarno tip top vrijedi više od 15 000 plafon plafona, ipak je to star auto, koji traži intenzivno održavanje, u cijeni mi ne igra nikakvu razliku dali je ili nije po win-u smg ili manual.
Cijenu formiram samo po tome koliko taj auto može još odvoziti-trenutna kondicija/koliko brzo traži lovu da ostane u kondiciji-koliko km se može sa njim napraviti u 5 godina.
Plafon 15+10 eura u 5 godina = 25 000 za hobi auto od 300 ks.
Opet si nadrobio i falio. Ovaj nema veze s tim autom.
To po čemu ti cijene formiraš nit ima veze s mozgom nit je koga briga. Falio si 98% koje si "formirao", iz toga se može zaključiti da se razumiješ ko ja u kriket.
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Kolega je mehanicar, medu najboljima u Umagu i okolici i ako netko zna nesto napraviti na bmw on je medu tim osobama.
A auto je bivsi od Ive Znaora,od njega ga je i kupio.
Tko ga je vozio prije Znaora to neznam stvarno..
Ne vidim sliku,ali ako je crne boje..vidio san ga uživo i dobar je auto .
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk