Re: Ovdje prijavite nedostupnost foruma !!!!!
Pa realno, server foruma se odrzava novcem od clanstva kluba. Nas na forumu ima preko 4000 clana, a od tih 4000 ljudi je samo 20-ak ljudi clan kluba koji placa 300kn godisnju clanarinu i od odredjenog iznosa u toj clanarini ide na odrzavanje, kaj ne?
Ovdje ne pise da se mora bit clan kluba da bi se pisalo na forumu.
https://www.bmwautoklub.hr/forum/sho...klub-foruma%2A
Ako se edit dobije samo clanstvom u klubu, to je onda diskriminacija svih koji nisu clanovi kluba.
Diskriminacija je za clanove kluba koji financiraju ovaj forum da se odrzava za nas koji nisu clanovi koji ne daju nikakav prihod.
Kad je nesto dobrovoljno, to nije diskriminacija nego obrnuto.
Znaci tebe diskriminira moja dobra volja?
Koliko se sjecam, sam si digo inicijativu da se uplati neka lova za klub da server proradi u nekoj tamo temi, pretpostavljam da klub nemre sam tak primat uplate, imas nacin da dodjes do edita ak te toliko svrbi a ujedno i pomognes klubu da lakse financira troskove, s druge strane ostaje ti zadovoljstina da si clan BCE-a di ces bolje, mozda te foler jos primi
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ako se edit dobije samo clanstvom u klubu, to je onda diskriminacija svih koji nisu clanovi kluba.
Ako u javnoj kući jebe samo onaj tko plati, onda je to diskriminacija svih koji samo gledaju!
Fakat se svašta od tebe da pročitati :D
Da se ne placa bila bi diskriminacija,a iato tako bili bi svi clanovi kluba [emoji23][emoji23][emoji23] pa nebi bilo diskriminacije
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Ako u javnoj kući jebe samo onaj tko plati, onda je to diskriminacija svih koji samo gledaju!
Fakat se svašta od tebe da pročitati :D
Ako je po tebi ovo isto sto i javna kuca onda se nema sta dodati.
Bas cu ovdje svasta procitat.
Ponavljam, nigdje u pravilima foruma ne pise da se MORA bit clan kluba niti da se MORA platit da bi edit radio, negdje je netko napisao da se mora janjetina platit da se dobije edit, to je onda podmicivanje.
Da, bio sam spreman donirat za prelazak na bolji i brzi server ali to nitko nije trazio.
Dakle, moja dobra volja postoji, ako nekog to smeta, zaboli me, isto me zaboli i sto edit ne radi.
Quote:
Originally Posted by
Prepiksator
Znaci tebe diskriminira moja dobra volja?
Koliko se sjecam, sam si digo inicijativu da se uplati neka lova za klub da server proradi u nekoj tamo temi, pretpostavljam da klub nemre sam tak primat uplate, imas nacin da dodjes do edita ak te toliko svrbi a ujedno i pomognes klubu da lakse financira troskove, s druge strane ostaje ti zadovoljstina da si clan BCE-a di ces bolje, mozda te foler jos primi
Sta je BCE??
Quote:
Originally Posted by
Perinho
isto me zaboli i sto edit ne radi.
Ozbiljno? Nakon ovoliko drame i kukanja?
Pa ne mora pisati u pravilima. Nigdje ne piše ni da imaš edit. Zašto bi onda uopće pisalo išta o editiranju...?