Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Uh što me ovo radi
Mislim da je ovo dosgta jako za zabavu
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...52193-211-4911
Quote:
Originally Posted by
Hammerless
Obzirom je prije par tjedana Index oglasnik prestigao Njuškalo po pitanju broja oglašenih vozila (ne dijelova i ostalih điđa-miđa), češće sam na Indexu koji nudi i bolje parametre pretraživanja i kvalitetniji format oglasa... polagano raste i Čačkalo, pa neka i ti ostali oglasnici imaju svoju temu...
Osobno ne kužim koje filmove u glavi ima ekipa koja prodaje aute na stranim tablicama za cijenu koliko ovdje koštaju već na HR tablama registrirana vozila, tu je jedan takav... auto je vjerujem odličan, ali što to vrijedi kada su mu troškovi unosa sigurno red veličine 2000+ eura, pa to zbrojeno daje cijenu u kojoj se već razgovara o puno novijim, boljim, i u svakom drugom pogledu isplativijim vozilima...
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serij...-td/oid/560533
Svašta ima. Prošli tj htio uzeti toyotu avensis 2018 u neostaru. Reklamiraju se da je sve top pošteno. Kad sam provijerio u toyota servisu laž. Bila je samo 2021 jednom u servisu na 61tkm . Uvoz Poljska. Nakraju kupio audi a3 sedan od vlasnika u Trogiru i sve 5. Uglavnom neostar zubak je teška muljaža.
Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk
Sorry nisam gledao godinu posta.
Quote:
Originally Posted by
taratara
Svašta ima. Prošli tj htio uzeti toyotu avensis 2018 u neostaru. Reklamiraju se da je sve top pošteno. Kad sam provijerio u toyota servisu laž. Bila je samo 2021 jednom u servisu na 61tkm . Uvoz Poljska. Nakraju kupio audi a3 sedan od vlasnika u Trogiru i sve 5. Uglavnom neostar zubak je teška muljaža.
Zubak vec godinama vraca kilometre na autima koje prodaje, znam iz prve ruke
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
taratara
Poljaci su lopovi a Neostar prevara, ugl di bi bila zarada da svak kupi i proda posteno.
Majke ti teksta..za upucat se
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk