Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Taj auto je otisao u Cakovec i tamo je jos uvijek koliko znam. Te slike su tad bile u oglasu kad je iz Makarske otisao za Pulu ili Opatiju nisam 100% i odatle je otisao za Cakovec jer je vlasnik uzeo EVO X pa mu je bila visak.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Je,isa sam gledati..netko izgleda voli pricat na mob pa je skinija stare fotke i stavija smisnu cifru
Za 6500 je auto prodan 2013....
Auto je još uvijek u Čk, ja sam ga i snimao za kanal krajem prošle godine. Ovo su stare slike i fake oglas
Koliko bi ovako nešto moglo vrijediti? :D
https://www.catawiki.com/en/l/704084...o-reserve-1986
US spec je auto, ima aktivnu španjolsku registraciju, trenutno je u Italiji, prodavač je pouzdan. Mala kilometraža, ručni šaltung 286 KS, atraktivne specifikacije, stanje izgleda top.
Izgleda tip top.ali nema slika odozdo koliko vidin
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
A sudeći po viđenom s postojećih slika, u gornjem je domu stanja. Šteta je da je amerikanac zbog branika, iako mislim da osim toga i nema neke razlike, ili se varam?
Vjerojatno bi moga bit rosfrei
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
A sudeći po viđenom s postojećih slika, u gornjem je domu stanja. Šteta je da je amerikanac zbog branika, iako mislim da osim toga i nema neke razlike, ili se varam?
88 i 89 godiste su isti svuda u svijetu, nema razlike u branicima, jedima razlika sto americke verzije imaju ove svjetlece pozicije u branicima. I ovo ti je m6, 256ks ili tako, nije 286ks kao europrska verzija m635csi