Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Vlasnim crvenog cupea se javio, otici cu ga pogldedat.
Obavezno pogledaj odoli
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
VQ oznaka motora seže jos u 90te te je Nissanov motor koji nema nikakve veze s Renaultom osim što ga je Renault posudio za perjanice za vrijeme Renault/Nissan braka
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Nevezano za ovu temu, jel ti imas potrebu ista konstruktuvno napisatio na forumu ili ako ništa neke laganije teme ili je uvijek sve u zivotu crno, nista novo ne valja, ne valja drzava, sa svakim bi se prepirao, nadmudrivao, sta li vec....
Daj jbt omrvi malo, sta ti se ne svida i ne gledaj. Bit ce lakse vjeruj mi.
Hvala znam da je ovo konstruktivan komentar.
Okolina ubija, prvo danas mi je poštar van radnog vremena zvonio na vrata rano rano ranije i probudio me pa sam ustao na lijevu nogu, znači frajer u 50-tima i znam da drugdje nemože naći posao i pritisak mu rade frajer mi u 15 do 7 zvoni i nosi paket.
Dva dana prije u jednom projektu, nešto što je onako apstraktno očigledno da treba napraviti se otezalo za čudo samo dva dana opet sam mislio da ču ispušiti tjedan dana u rokovima, drugi projek za koji su se momci kunuli majkama djecom i praunucima evo več 2 tjedna kasni a biti će barem još mjesec.
Dolazim do zaključka da su ljudi neodgovorni.
Kad bi ti tako liječio pacijente nitko se živ iz bolnice nebi vratio, nikada.
Quote:
Originally Posted by
Snjur
VQ oznaka motora seže jos u 90te te je Nissanov motor koji nema nikakve veze s Renaultom osim što ga je Renault posudio za perjanice za vrijeme Renault/Nissan braka
Hvala na tako preciznom odgovoru.
Kupio bi onda i Renola sa Nissanovim motorom, prije nego e46, svakako bi prije kupio nissan 350z nego e46 za relativno sličan iznos
Quote:
Originally Posted by
marac83
Obavezno pogledaj odoli
Neka ode u prvi servis i izmjeri kompresiju ti motori vole izgubiti kompresiju na jednom ili dva cilindra zavarati sa relativno dobrim radom dok nisu pod opterečenjem.
Vjerane da vidiš da pola vremena dajem i konstruktivne odgovore, usput da nije sve tako crno pogledaj statistiku koliko postam raznih videa i slika na forum.
Da sam zajeban to sigurno, sad serem po forumu jel druge čekam da odrade ono kaj su trebali, da nastavim svojim poslom
Da..moguće,ali na starom autu je problem karoserija iz tih sjevernih zemalja..motor se ubaci drugi "lako"
Nego jebači jel nitko nije vidio oglas za e46 330 coupe metalik zeleni na fejsu "za samo" 6000 ajde ako je netko screenshot nabacio neka stavi pošto tu imamo ljubitelja
Quote:
Originally Posted by
stoka
Pininfarina je to crta neznate vi...
406 coupe je nacrtao isto dečko koji je kasnije nacrtao i eksterijer za e60.
Ako se dobro sjećam, talijan, nije doživio 30-tu.