Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
[QUOTE=v3kac;1000371]
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Svatko ima pravo sa svojim novcima kupiti kaj hoće, hvala.
Za Peugeotov v6 sam iz iskustva mog kuma znao da podnosi apstraktna maltretiranja i mučenja, frend mi je kupio 406 coupe v6 kad je bio svega godinu dvije star i taj auti mi se od tada sviđao po svemu.
Sa Bmwom uvijek nekih peripetija i sranja.
Čak mi je i 100 puta bolji auto od tog e46 nissan 350z koji ima Renault motor :laugh: .
Od kuda informacija da nissan ima motor renoa????:eek1:
Moze meni jedan nissan coupe sa renolovim v6 motorom [emoji16]
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
igi-zg
406-icu je sigurno prodavala bogata udovica :laugh:.
Volio bi i ti doći do Porschea na isti način jelda, ima u Istri bogata udovica kojoj je muž bio zubar i ostao 911 poslje njega pa popuni cipele ;), možda je do bijelog mantila.
[QUOTE=Luka_ri;1000365]
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Sta Vekac provali to ni specijalac ne bi...
Luka drago mi je da te zabavljam dok na svoje gafove ti rado zaboraviš srečom tu smo mi sa foruma da ti idućih 10 godina trljamo kupovinu felgi .
Quote:
Originally Posted by
stoka
Pininfarina je to crta neznate vi...
Oh mali ali tehničar podmazani :D
Quote:
Originally Posted by
Snjur
Nissan nema Renaultov motor.
Da budem advokatski precizan, motor kojeg koriste oba dva brenda koja su vlasnički povezana.
[QUOTE=Luka;1000376]
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Sjeti se ove svoje izjave kad sljedeći put nekog pitaš kako je mogao kupiti hrpu recikliranog materijala.
Zašto ne bi pitao, valjda možemo mislit kaj želimo, meni je jasno da se ovdje sprda sa Peugeotom, da mnogima nije jasno, meni niti jedan brend nije svetinja.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Moze meni jedan nissan coupe sa renolovim v6 motorom [emoji16]
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Ja bi rađe jedan twingo s nissanovim motorom
Quote:
Originally Posted by
stoka
Ja bi rađe jedan twingo s nissanovim motorom
za osobu koja se dići tehničkim znanjem i od toga živi, valjda se budeš i naučio služiti guglom
https://www.carthrottle.com/post/5-c...e-nissan-370z/
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Druze zivim od 5 apartmana ne od tehnickog znanja i krenia san pravit kucu za odmor i molim boga da ne propane ka one u istri... a sto se tice motora, sve je razlicito osim bloka motora, hoda i promjera klipa... odatle i razlika u snazi, momentu, br. okretaja, kolicini ulja u motoru, vode u sustavu hladenja...
vidim počeo si guglati bravo ti samo to kaj si nabrojao čini neki motor "motor" a ne periferni sistemi, možda si sjedio na ušima u školi ?
Quote:
Originally Posted by
v3kac
vidim počeo si guglati bravo ti samo to kaj si nabrojao čini neki motor "motor" a ne periferni sistemi, možda si sjedio na ušima u školi ?
Da zavrsia san mioc sideci na usima, tek na faksu san pocea sidit na guzici... ugl, da skratimo pricu, u pravu si isti su motori u espaceu i 350z
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Nevezano za ovu temu, jel ti imas potrebu ista konstruktuvno napisatio na forumu ili ako ništa neke laganije teme ili je uvijek sve u zivotu crno, nista novo ne valja, ne valja drzava, sa svakim bi se prepirao, nadmudrivao, sta li vec....
Daj jbt omrvi malo, sta ti se ne svida i ne gledaj. Bit ce lakse vjeruj mi.
Vlasnim crvenog cupea se javio, otici cu ga pogldedat.