Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
[QUOTE=Firechicken;1000341]Vidim svi ste jos uvijek optimisticni po pitanju cijena e46ica, realne ili ne otisle su u nebesa lagano kao e36.
Ispod 12-15k nema dobrog 330ci u M paketu, bilo da se kupuje kompletan auto ili ide slagat sepet poput ovog.
Možda smo optimistični, vjerovatno nismo skroz upućeni u trenutne cijene takvih primjeraka, ali meni kao laiku je suludo ulaziti u takve poduhvate sa drlom kad za ukupan iznos projekta kupiš nešto slično ili isto u stvarno dobrom stanju i uštediš živce ,novac i vrijeme.
Naravno ako netko baš isključivo želi e46 330ci u m paketu ide tim smjerom, međutim koliko vidim mlađa populacija rijetko tako razmišlja, većinom uplate npr 10.000 eur za učešće i uzmu na leasing malo rabljen recimo kao primjer f 32 430i, posvete se svom poslu i drugim stvarima, u slobodno vrijeme se ne hebu sa raznoraznim mastorima i jedino o čemu razmišljaju je 1 redovni godišnji servis i registracija.
Čast izuzetcima ali sve je manje gore navedenih auto entuzijasta , i mogu e46 imati visoke cijene ali koliko vidim teško se prodaju stariji primjerci bili oni loši ili u super stanju.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ne znam, probaj... sve ostalo je samo naklapanje.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ne znam, probaj... sve ostalo je samo naklapanje.
15 mi je too much za taj auto a nuditi nesto sto ne bih dao nije moj stil.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
[QUOTE=mariola;1000347]
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Vidim svi ste jos uvijek optimisticni po pitanju cijena e46ica, realne ili ne otisle su u nebesa lagano kao e36.
Ispod 12-15k nema dobrog 330ci u M paketu, bilo da se kupuje kompletan auto ili ide slagat sepet poput ovog.
Možda smo optimistični, vjerovatno nismo skroz upućeni u trenutne cijene takvih primjeraka, ali meni kao laiku je suludo ulaziti u takve poduhvate sa drlom kad za ukupan iznos projekta kupiš nešto slično ili isto u stvarno dobrom stanju i uštediš živce ,novac i vrijeme.
Naravno ako netko baš isključivo želi e46 330ci u m paketu ide tim smjerom, međutim koliko vidim mlađa populacija rijetko tako razmišlja, većinom uplate npr 10.000 eur za učešće i uzmu na leasing malo rabljen recimo kao primjer f 32 430i, posvete se svom poslu i drugim stvarima, u slobodno vrijeme se ne hebu sa raznoraznim mastorima i jedino o čemu razmišljaju je 1 redovni godišnji servis i registracija.
Čast izuzetcima ali sve je manje gore navedenih auto entuzijasta , i mogu e46 imati visoke cijene ali koliko vidim teško se prodaju stariji primjerci bili oni loši ili u super stanju.
Po čemu je e46 330 ci poseban auto ?
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jel i tebi dođe nekako žao čovjeka? :jelen:
Konstantno, cim vidim da je nesto objavio odma dobijem onaj osjecaj jada i zalosti prema nekome. Al ajd…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Nebi, vec na prvu vidim bar 5k€ gluposti koje bi izmjenio [emoji28][emoji28][emoji28]
Radije bi za 20k dovukao slupanog US M3 i uvalio se u govna i slagao nego opet kupio 330i, ali to sam ja, idiot [emoji28]
[QUOTE=v3kac;1000350]
Quote:
Originally Posted by
mariola
Po čemu je e46 330 ci poseban auto ?
Po apsolutno nicemu osim sto je lijep i atmo 6ak, ali kao i svaki drugi najjaci nonM 3er coupe im cijene idu u nebesa.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
[QUOTE=Firechicken;1000353]]
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Po apsolutno nicemu osim sto je lijep i atmo 6ak, ali kao i svaki drugi najjaci nonM 3er coupe im cijene idu u nebesa.
Baš to drugi je prvi gubitnik tako da stvarno ne vidim zašto bi tom autu trebala rast cijena.
vidio
Pogotovo jel je građen "platformski", ima usku karoseriju, problematičan motor sa nikasilom, kad sam kupovao 406 za neveliku razliku sam mogao kupiti 330 ci crni sa kožom i nisam htio jel nisam vidio potencijal a kvaliteta e46 tice je bila klasično loša.
Ne brinite..e46 coupeu 6 zyl će rast CIJENA .
Razlog.. jer je coupe šestak, a takvi dozive tu sudbinu ...I jer je konkurencija dosadnija od njega
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
[QUOTE=v3kac;1000360]
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
]
Baš to drugi je prvi gubitnik tako da stvarno ne vidim zašto bi tom autu trebala rast cijena.
vidio
Pogotovo jel je građen "platformski", ima usku karoseriju, problematičan motor sa nikasilom, kad sam kupovao 406 za neveliku razliku sam mogao kupiti 330 ci crni sa kožom i nisam htio jel nisam vidio potencijal a kvaliteta e46 tice je bila klasično loša.
Da, ista auta E46 330i i Peugeot 406, odlično si odabrao.: II
[QUOTE=BladeRunner;1000362]
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Da, ista auta E46 330i i Peugeot 406, odlično si odabrao.: II
Citam i ne vjerujem :laugh: