Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Meni osobno oglas ne djeluje lažno, s obzirom da treba kompletnu limariju odraditi i ostale sitnice koje je naveo oglašivač koje sve ukupno sigurno koštaju peko 3.000-4.000 eura
dođemo do cijene oko 10.000 eura za lijepi e46 u m paketu sa 350.000 km pređenih.
Taj auto u stanju u kojem mora biti da bi čovjek uživao u njemu neće na cestu ispod 10k eura ulaganja uz spretnog pregovarača...
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
godinama kupujem aute na mobile.de i ebayu, naravno da nije garancija ali cim su sakrivene tablice, nema kontakta nego samo poruke, i account je otvoren pred koji dan, 99% da se radi o fake oglasu.
330ci koji god da se kupi je projekt auto, tako da za atraktivnu boju ima ljudi koji ce dat tisucu dvije vise jer je na kraju dana to zanemariva razlika koliko te cijela prica ispadne.
ako auto postoji, po meni vrijedi svakog centa.. coupe je, 3.0 original, crveni, M paket, a limariju ionako zahtjeva svaki.
Ovaj je u oglasu sad cca 2g krenuo je sa 8500€ kad sam ga prvi put vidio u oglasu. Otisao ga vidjeti i tad sam mu rekao da 3500 mogu dati, na kraju bude i otisao za toliko. Limarijski ima pun k posla, mehanika je umorna i mozda i tih 3500 je previse kad sve stavis na papir. Jer samo ovjes i limariju ne možeš za 5000€ srediti plus mehanika pa onda kozmetika i zacas si na 15 a to onda nema smisla vise jer za 15 se kupuju drugaciji auti.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Mislim da ode ima limarije bar 4000e..Sve se može napravit da bude i bolje od tvornice, samo je pitanje jel tko spreman to platit
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Vrijedi u dijelove sigurno 5k.
A na ovome raditi limariju..ne znam, izbija posvuda.
Gore spomenuta cifra od 3.5k je realna, ali dobit će možda i manje, neće ga nitko komplet rastavit i prodavat da zaradi 1000 eura.
Vidim svi ste jos uvijek optimisticni po pitanju cijena e46ica, realne ili ne otisle su u nebesa lagano kao e36.
Ispod 12-15k nema dobrog 330ci u M paketu, bilo da se kupuje kompletan auto ili ide slagat sepet poput ovog.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Vidim svi ste jos uvijek optimisticni po pitanju cijena e46ica, realne ili ne otisle su u nebesa lagano kao e36.
Ispod 12-15k nema dobrog 330ci u M paketu, bilo da se kupuje kompletan auto ili ide slagat sepet poput ovog.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Optimistican ili ne ali ako za 15 kupiš uredan kljuc u bravu i vozis zasto bi kupio ovaj i jebao se mjesecima sa majstorima i slaganjem za iste novce.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Optimistican ili ne ali ako za 15 kupiš uredan kljuc u bravu i vozis zasto bi kupio ovaj i jebao se mjesecima sa majstorima i slaganjem za iste novce.
Jer ako je stvarno "ključ u bravu" onda ga nema ni za 15. Tko uopće prodaje potpuno uredan auto star 20 godina? Ako je u takvom stanju onda je sa razlogom u takvom stanju a to je da ga se čuva i uživa...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jer ako je stvarno "ključ u bravu" onda ga nema ni za 15. Tko uopće prodaje potpuno uredan auto star 20 godina? Ako je u takvom stanju onda je sa razlogom u takvom stanju a to je da ga se čuva i uživa...
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android
Hoces reci da ovaj ne bi dao za 15?
Ili ovaj
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...nt=app_android