Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Zašto mora biti FL?
Ne mora nužno ali su ljepši i obicno bude vise opreme edicija...
Check this out. Koji je to motor uopce?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-520...oglas-39612361
N47
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Kad smo već kod e60 LCI, koliko sam tražio po netu, m57 530d i 535d znaju imati problem oko letećih i lanaca kao i n57 itd, dok 525d nema tih problema... Jel to daleko od istine ili? Tražim za jesen neku zamjenu za svoj compact... pa se dvoumim kod FL e60 i F07... nisu neka razlika u cijeni, al me nekako strah N57 motora...
Ne mogu nikako imati ISTE probleme. Vjerojatno je tu i tamo na nekom zveknuo lanac ili okrenulo leteće, zakonom velikih brojeva. Ali di je to jedno od drugoga... Također, treba uvijek imati na umu da su ti auti većinom mapirani i loše održavani.
Quote:
Originally Posted by
luka92
N47
Jel iso onda i onaj supersonični automat ZF8zuba u kombi sa tim motorom u e6x?
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Nije.
Šteta
Quote:
Originally Posted by
marinxe
Kad smo već kod e60 LCI, koliko sam tražio po netu, m57 530d i 535d znaju imati problem oko letećih i lanaca kao i n57 itd, dok 525d nema tih problema... Jel to daleko od istine ili? Tražim za jesen neku zamjenu za svoj compact... pa se dvoumim kod FL e60 i F07... nisu neka razlika u cijeni, al me nekako strah N57 motora...
Lanac na M57 zna puknut, al ga je pjesma zamijenit.. A lezajevi nisam cuo da su ikom otisli
Meni frendu puka..i to ni manje ni vise nego 2x u tjedan dana [emoji1787]
M57 bas ga servisira i meho kaze ne triba lanac to nikad ne puca,nakon mj.dana zvekne. Izasa mu je ususret pa je rjesija drugi motor povoljno. Frend opet kaze ajmo prominit lanac,ma kakvi to se desilo slucajno na starom motoru..nakon tj.dana pukne i na njemu. I onda su napokon rjesili kako spada..iako nisam cuja stvarno da pucaju. Moj prodan sa +330tkm sa original lancem
Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk