Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
Ajde da i ja nešto naučim, doduše nisam listao nego zadnje 2-3 stranice
Ovo oko starih/novih BMW-a.... glupost, jer kao prvo neki 323i sa kraja osamdesetih sa nepogrešivim zvukom šestaka ima više BMW-krvnih zrnaca od moje 4-cilindrične uljare, a i taj tko ima tog 323i vrijednosti cca 1700 EUR u vlasništvu i knjižicu vozila na svoje ime bogatiji je od mene koji vozi BMW od VB leasinga. Bitna je ljubav prema BMW-u, amen. :)
Dobro rečeno. Samo da napomenem da je ovaj forum orijentiran i na nove i na stare BMW-e. Dakle, bembač je i e21 323i, ali je to i e90 318d. Možemo im nabrajati prednosti i mane, ali BMW je BMW, bio stari ili novi.
:bmw2:
naravno. Inače imao sam 1802, E21 318, E28 520i i jedno krakto vrijeme drlu E30 316 vrijednosti 500 EUR... čk sam zaradio na njemu par kn jer sam ga oprao i nabavio origigi ratkape :lol:
Quote:
Originally Posted by
kalkan
hajde, Muhiću, idemo popit jednu dvije!
lets go mili :)
Quote:
Originally Posted by
Big D
Dobro rečeno. Samo da napomenem da je ovaj forum orijentiran i na nove i na stare BMW-e. Dakle, bembač je i e21 323i, ali je to i e90 318d. Možemo im nabrajati prednosti i mane, ali BMW je BMW, bio stari ili novi.
na ovom 4umu da a za ostale me nije ni briga:)
Meetovi bi trebali bit na Plitvicama, podjednako su blizu svima, ja već dugo planiram na meet neki ali mi se neide na lokalne meetove, uz dužno poštovanje koji su klošarskog štiha kraj nekakvih hangara hrane dok su mi s druge strane neki bili predaleko za otići. Plitvice majka, blizu svima.
Quote:
Originally Posted by
ugasižeđ
Meetovi bi trebali bit na Plitvicama, podjednako su blizu svima, ja već dugo planiram na meet neki ali mi se neide na lokalne meetove, uz dužno poštovanje koji su klošarskog štiha kraj nekakvih hangara hrane dok su mi s druge strane neki bili predaleko za otići. Plitvice majka, blizu svima.
stisni zube pa dođi za vikend malo... nemoraš jest,pij :laugh:
Ovo za Plitvice nije losa ideja. Uvijek me oduševi kad ljudi kažu "uz dužno poštovanje". :fishing[1]:
Quote:
Originally Posted by
žule
Ovo za Plitvice nije losa ideja. Uvijek me oduševi kad ljudi kažu "uz dužno poštovanje". :fishing[1]:
velis.... you had me at hello :laugh:
Quote:
Originally Posted by
žule
Ovo za Plitvice nije losa ideja.
Renaultasi su to "provalili" prije 4-5 godina i mogu reci da u praksi stvar odlicno funkcionira. Svi su gore!